2013. 02. 09.

Székelyföld 2013 - Nemzet vigyázz!Kedves Olvasók!
Az elmúlt hetekben többen megkerestek és megkértek, hogy imádkozzunk népünkért, mert nagy szükségben vagyunk. Egyrészt a román kormányköröktől ered az újabb támadás a székely zászló és az autonómía ürügyén, miközben az ország gazdasági állapota romlik, s az indulatok elszabadulnak. Az ország állapotáról a figyelmet elterelni ismét a magyar veszélyt vette elő felelőtlenül a román kormány. Ez pedig súlyos károkat fog okozni Romániának. 
Bennünket a lojalitás félretevésére kényszerítenek, és mi a küzdelmet fel fogjuk venni és nemzetközi síkra fogjuk terelni. 
Martonyi János magyar külügyminiszter csütörtökön a Világgazdaság gazdasági kilátásokról szóló konferenciáján kérdésre válaszolva kifejtette, Székelyföld autonómiájának témájában a magyar kormánynak 22 éve világos az álláspontja: ha egy közösség többsége valamilyen autonómiaformát igényel, és ezt demokratikus úton kifejezi, a többségnek figyelembe kell vennie ezt az igényt. Éppen ezért józanságunkat fel nem adva, bízunk az Úr Jézus bátorításában. Egy éve, hogy Csíkszeredában imádkozzuk, ezért ismét közzé teszem, mert szükségünk van Isten kegyelmére, hogy együtt imádkozzunk, jól és bölcsen cselekedjünk. Már nincsen veszíteni valónk!!!


Imára fel:
Mindenható örök Atya, a Te kezedben van az emberek sorsa és Te szabod meg a népek jogait: tekints kegyesen reánk, akiknek jövőjét és boldogságát első szent királyunk a te Szent Fiad édesanyjának,  a mi Nagyasszonyunknak kezébe tette le.

Tekints reánk, válságos időket élő népedre, és áraszd ránk Szentlelkedet, hogy segítségével mindnyájan meglássuk az igazság útját, építsük nemzetünk egységét és szolgáljuk javát.

Adj, Urunk, vezetőinknek kellő bölcsességet és elszánt erős akaratot, hogy a te szíved szándéka szerint előmozdítsák a szociális igazságosságot és az emberhez méltó életet.

Világosíts meg és támogass minket, hogy szentjeink és nagyjaink példája nyomán, felelősséget érezzünk szülőföldünkért és a szükséget szenvedőkért. 
Kérünk, áldd meg mindennapi fáradozásunkat, hogy az a Te dicsőségedre és ami boldogulásunkra váljék.

Magyarok Nagyasszonya Csíksomlyói Boldogasszony, Szent Mihály arkangyal, Szent István király, Szent László király -  könyörögjetek érettünk a mi Urunk, Jézus Krisztusnál. Ámen.

(Egyházi jóváhagyással: 18/2012. sz.)

NB! Vasárnap jön, készíts ünnepet magadnak, és imádkozzál népünkért a saját templomodban.
Köszönöm. 
Nézd meg: Magyarország nem pusztul, hanem tisztul!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése