2013. 08. 12.

Borboly felméri a helyzetet

Borboly Csaba azt mondta, szeretné átlátni a helyzetet a megyei önkormányzatnál, és vállalt feladatainak teljesítésére koncentrál.
borboly csaba_kr_01_bBorboly dolgozni szeretne
Háromhavi távollét után Borboly Csaba hétfő reggel fél kilenc után lépett be Csíkszeredában a megyeháza bejáratán. „Nyolc órára akartam jönni, mert akkor kezdődik a munkaidő a megyei önkormányzatnál, de a lányaim kérték, hogy vajban sült pirítóst készítsek nekik, úgy hogy 8.35-re értem be az épületbe” – magyarázta a késést az elnök. Mint elmondta, kicsit szokatlan volt, de jó volt látni a sok kollégát.
„Utána folyamatosan hívtam az embereket, egyeztettünk arról, hogy mi van a különböző feladatokkal, a közbeszerzésektől a különböző levelezésekig. Szeretném átlátni a megyei tanács működését, hogy mi történt. Az elmúlt három hónapban mint az RMDSZ Csík Területi Szervezetének elnöke számos gyűlésen, egyeztetésen voltam jelen, és nagyjából tudom, mi történik a megyében. Szeretném átlátni a hivatalon belüli helyzetet is, és természetesen, ha bármilyen hiányosságot találok, ha szükség van korrekciókra, az elkövetkező napokban meghozom a szükséges intézkedéseket” – vázolta teendőit Borboly, aki szerint az ügyek jelentős számát figyelembe véve, jó pár napra van szükség ehhez.
Kérdésünkre, hogy számít-e esetleg újabb kényszerszünetre, azt mondta, ő optimista politikus, és az igazságszolgáltatásnak dolgoznia kell, ahogy eddig is dolgozott, és ezt nem szeretné befolyásolni. „Száz százalékban azon feladatok teljesítésére koncentrálom az energiámat, amelyeket 2016 júniusáig vállaltam, illetve azokra az igényekre, elvárásokra, amelyek időközben fogalmazódtak meg. Bízom abban, hogy 2016-ban, amikor kérni fogom a támogatást munkám folytatásához, lesz amiről beszámolnom” – vélekedett az elnök.

Forrás: szekelyhon.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése