2024. 07. 26.

Köszönet a sok-sok jóért 2024.07.25.

Kedves Köszöntő Testvéreim
! Mindenkinek külön-külön szerettem volna köszönetet mondani, ami helyénvaló. A napi teendőim miatt nagyon sablonos lenne a gyors köszöngetés. Ezért  itt mondok köszönetet mindenkinek a születésnapi megemlékezésért, jókívánságért és köszöntésért. 
Imádkoztam és megköszöntem a tegnap is, ma is az Úrnak, hogy ilyen sok kedves embert adott, olyanokat is, akik személyüket nem fedték fel, akik köszöntésüket valamilyen rejtett formában mégis közölték. Mindezt köszönöm. Ígérem, ha a jó Isten segít, akkor vasárnap egy szentmisét felajánlok értük és szeretteikért. (Ui. Július 28-án a szentmisét felajánlottam.)
Ma szüleim sírjához is elmentem és imádkoztam értük, megköszöntem mindazt a sok jót, ami értem tettek/tesznek. Születésem előtti nap, akkor hétfő volt, éppen a családunk gabonát aratott. Édesanyám csak kötelet tudott vetni miattam. Másnap - kedden - július 25-én reggel megszülettem édesanyám névnapjára (Anna).
Az imádság után, Dsida Jenő Hálaadás versét olvastam el, melynek két utolsó sorát ide írom:
Halld meg jó Istenem, legbuzgóbb imámat:
Köszönöm, köszönöm az édesanyámat!!! 

2 megjegyzés:

  1. Kedves Atya!
    Köszönjük a Szentmisét, továbbra is imáinkban hordozzuk, hálával az Úrnak, hogy önt meghívta mindnyájunk üdvösségéért, tisztelettel, J. n.

    VálaszTörlés
  2. A Jó Isten éltesse sokáig a Főesperes urat, jó egészséget kívánok!

    VálaszTörlés