2015. 06. 30.

Felfedte feljelentőjét Ráduly Róbert Kálmán


Forrás: www.igazmondo.hu
Tudja, kik a feljelentői – nyilatkozta Ráduly Róbert, Csíkszereda lemondott polgármestere a Magyar Televíziónak; a Hargita megyei rendőrség parancsnokát meg is nevezte mint a kivizsgálási sorozat egyik értelmi szerzőjét.

Ráduly „hülyeségnek” minősítette a vádak némelyikét, szerinte összefüggéseiben is látszik, hogy koncepciós per zajlik ellene és Szőke Domokos alpolgármester ellen.

A „történelmi tényszerűség kedvéért” elmondta: március 17-én kérte a rendőrparancsnok lemondását, miután az emberei „full részegen” több halálos áldozatot követelő balesetet okoztak Csíkszeredában.

Megfigyelésük azonban jóval korábban kezdődött: tizenhárom hónapig hallgatták le őket Szőke Domokos alpolgármesterrel, és követték éjjel-nappal – állítja a volt elöljáró, aki pontról pontra cáfolta az őket ért vádakat, köztük azt is, hogy magáncélra használta az önkormányzat autóját és visszaélt mintegy 70 – hetven (!) – eurónyi pénzzel. „Ennyi miatt kerülhetne börtönbe Ráduly Róbert” – ez a felvezetője a műsornak is.

Háromszék / Maszol.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése