2015. 06. 08.

Rádulyt és Szőkét Bukarestbe idézték június 9-re


A legújabb hír szerint június 9-re, kedd délelőttre a Bukaresti Ítélőtábla beidézte Ráduly Róbert Kálmán csíkszeredai polgármestert és június 12-re Szőke Domokos alpolgármestert.
**

Ima népünkért
Mindenható örök Atya, a Te kezedben van az emberek sorsa és Te szabod meg a népek jogait: tekints kegyesen reánk, akiknek jövőjét és boldogságát első szent királyunk a te Szent Fiad édesanyjának,  a mi Nagyasszonyunknak kezébe tette le.
Tekints reánk, válságos időket élő népedre  és áraszd ránk Szentlelkedet, hogy segítségével mindnyájan meglássuk az igazság útját, építsük nemzetünk egységét és szolgáljuk javát.
Adj, Urunk, vezetőinknek kellő bölcsességet és elszánt, erős akaratot, hogy a te szíved szándéka szerint előmozdítsák a szociális igazságosságot és az emberhez méltó életet.
Világosíts meg és támogass minket, hogy szentjeink és nagyjaink példája nyomán felelősséget érezzünk szülőföldünkért és a szükséget szenvedőkért. Kérünk, áldd meg mindennapi fáradozásunkat, hogy az a Te dicsőségedre és ami boldogulásunkra váljék.
Magyarok Nagyasszonya Csíksomlyói Boldogasszony, Szent Mihály arkangyal, Szent István király, Szent László király -  könyörögjetek érettünk a mi Urunk, Jézus Krisztusnál. Ámen.

Ajánló:
Szolidaritás Ráduly Róbert és társai mellett
Ráduly - Szőke ügy: Hazajöttünk, megáldott a Csíksomlyói Szűz Mária.
A Sapientia rektora cáfolja a DNA által Ráduly ellen kiszivárogtatott vádakat 
Szentmise Ráduly és társaiért, népünkért és az országért
Ráduly Róbert üzenete
A gyilkos propaganda 
hogy Jézus szerethessen a te szíveddel…
Házi őrizetben marad Ráduly Róbert Kálmán és Szőke Domokos
Bírák: beavatkozik a SRI az igazságszolgáltatásba
George Pataki bejelentette: Indul az amerikai elnökválasztáson


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése