2014. 11. 01.

Elolvasni csak 18 éven felüli erdélyieknek ajánlott

Kedves Olvasó!
 Jelentős és tapasztalatokban gazdag választási időszakot tudhatunk magunk mögött, amelyben Erdély több településére sikerült eljuttatnunk politikai programom legfontosabb üzeneteit.
Öröm és megtiszteltetés számomra, hogy ebben az egy hónapban az erős közösség hangján szólhattam fontos ügyeinkről és több ezer magyar embernek elmondhattam, hogyan képzelem el a jövő modern, bizalomra és tiszteletre épülő Romániáját.
Bár a hivatalos kampányidőszak végére értünk és a választásokig még két nap van hátra, úgy gondolom, folytatnunk kell a munkát, még nem pihenhetünk meg, nem dőlhetünk hátra.
November 2-án, vasárnap este eldől, mennyire sikeresen és hatékonyan dolgoztunk az elmúlt hetekben.
Segítséged kérem abban, hogy szombaton és vasárnap minél több magyar emberhez eljusson az üzenet: a választáson való részvétel állampolgári jogunk, amellyel élnünk kell.  
Ezért meg kell szólítanunk a környezetünkben élőket: rokonainkat, barátainkat, ismerőseinket, szomszédjainkat. El kell mondanunk nekik, hogy jövőnk múlik az ő szavazatukon, a magyar emberek a jövőt dönthetik el ebben az országban.
Közös törekvéseinknek az ad nyomatékot, ahogyan és ahányan szavazunk. A magyar közösség súlya akkora lesz a következő években, amennyi szavazatot kap az RMDSZ jelöltje.
Arról is fontos tájékoztatnunk mindenkit, hogy vasárnap Románia területén bárhol, bármelyik városban vagy településen lehet szavazni. Az állandó lakhelyükön tartózkodó választók a már megszokott szavazókörzetükben jelentkezhetnek.
Nevemet az első négyzetben keresd a 14 jelöltet tartalmazó szavazólapon!
Köszönöm a segítséged! Számítok támogatásodra!
Baráti üdvözlettel,
Kelemen Hunor

2014.10.31.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése