2014. 11. 22.

Hirdetés: 2014. november 23.


1. Ma az egyházi-év utolsó vasárnapja, Krisztus király ünnepe, egy órás szentségimádást tartunk a családokért a ¼ 1-es szentmise után, majd szentségi áldással fejezzük be.
2. Főegyházmegyénkben ma van az Árpád-házi Szent Erzsébet gyűjtés. Ebben az évben idős és beteg testvéreink szolgálatát segítő Otthoni Szociális és Beteggondozás támogatására kérjük szíves adományukat.
3. A plébániai hittanórákra várjuk a gyerekeket. A bérmálkozóknak péntek este 7 órától felkészítő.
4. Pénteken du. 6  órától a  polgármesteri hivatal nagytermében, Hegedűs Enikő művészettörténész: A Mária szobrokról címmel tart előadást.
4. Szombaton de. 10 órától Ministránsképző.
5. A hétvégén tartjuk a XIII. csíkszeredai Csángó Napot. Mivel jövő vasárnap kezdődik az adventi idő, ezért a moldvai csángó meghívottak előadására szombaton du. 6 órakor kezdődik a Csíki Játékszínben, és vasárnap ½ 10 órakor szentmisével zárul a Millenniumi-templomban. A szentmisén a Csíkszeredában tanuló moldvai magyar ifjak fognak énekelni. Kérjük csángó testvéreinket jöjjenek el erre a misére. A szentmise perselyadományát a tanulók megsegítésére fordítjuk.
6.  Katolikus falinaptárak, kalendáriumok, újságok és Krisztus világa családok havilapja kapható.
A Kegytárgybolt hétfőtől szombatig 9-17 óráig tart nyitva, vasár- és ünnepnap pedig a szentmisék előtt és után. Tudatjuk, hogy az egyházi hozzájárulást a Kegytárgyboltban is ki lehet fizetni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése