2014. 06. 07.

A nacionalista Ukrajna ne legyen az EU tagja!

Poroshenko kész aláírni az EU-val a társulást legkésőbb június 27-ig

Poroshenko kész aláírni az EU-val a társulást legkésőbb június 27-ig

Pjotr Porosenko ukrán elnök bejelentette, hogy kész aláírni az EU-val a társulási megállapodást, amint Brüsszel meghozza a döntést.

Ez olvasható az elnök honlapján.
„Legkésőbb június 27-ig meg kell ezt tennünk” – mondta az elnök.
Porosenko szavai szerint az európai modernizáció a kulcsa az ország sikerének, amely sok kérdést megoldhat.
Korábban beiktatási beszédében az elnök közölte, hogy Ukrajna és az EU között minél előbb be kell vezetni a vízummentességet.
**

2. Porosenko: Ukrajna és az EU között be kell vezetni a vízummentességet

Porosenko: Ukrajna és az EU között be kell vezetni a vízummentességet

Ukrajna és Európa között minél gyorsabban be kell vezetni a vízummentességet – jelentette be beiktatási beszédében Pjotr Porosenko.

Reményét fejezte ki továbbá, hogy Ukrajna tagja lehet az EU-nak és megjegyezte, hogy a társulási megállapodás egy lehetőség az EU-ba való belépésre.
Porosenko ígéretet tett, hogy 2015-ben reformot fog bevezetni az ország decentralizációjára.
Fellépett továbbá az ukrán parlament újraválasztásáért.
Porosenko véleménye szerint, az ukrán parlament jelenlegi összetétele nem felel meg a társadalmi hangulatnak.

**
Egy szétzilált országot, mint Ukrajna, amely saját polgárainak alapvető emberi jogait sem szavatolja - lásd az anyanyelv használatról nyilatkozó Porosenkot -, nem szabad az EU-ba bevenni! 
Amíg az ukrán kormány a keleti részeken harcot folytat saját polgárai ellen, amíg az oroszokkal sem rendezi viszonyát, és az egész válság békés rendezését  nem kezdi el, amíg a decentralizációhoz nem lát hozzá, addig Ukrajnát nem szabad az EU-ba bevenni!
Ha beveszik, akkor egy nacionalista puskaporos hordóval több lesz. A bevétellel az EU gazdaságát alapjaiban megrengetik, de az az EU végét is jelenti! Vagy a NATO-tagsággal egy harmadik világháborút akarnak kirobbantani az oroszok piszkálásával. Ha ez vezeti az EU felső vezetését, ez nem más mint az USA pénzoligarcháinak diktátuma, hogy a világot rabszolgává tegyék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése