2014. 06. 21.

Hirdetés: 2014. június 22.



1. A mai perselyezés a katasztrófa sújtotta Bosznia-Hercegovina és Szerbia lakosságának megsegítésére történik. Az céladományt a főegyházmegyei Caritas juttatja el a szenvedőkhöz.
2. Tisztelendő Bilibok György áldozópap ma 11 órakor mutatja be első ünnepélyes szentmiséjét a Millenniumi-templomban, ezért a ¼ 1-es szentmise kimarad.
3. A Czestochowai Fekete Madonna zarándoklatra autóbusszal du. 4 órakor indulunk a Millenniumi-templom mellől.
3. Jézus Szíve ájtatosságot ma ¾ 5-től végezzük, hétköznap az esti mise előtt, ¾ 7 órakor.
4. Szerdán este 7 órától Gyöngyössy János, a Székely kártya bemutatása címmel, vetítéssel egybekötött  előadást tart  a városháza  gyűléstermében.
5. Pénteken Jézus Szíve ünnepe, szentmisét reggel fél 7-kor, 7 órakor, délelőtt 11 órakor és este 7 órakor végzünk. Az esti mise előtt, 18 órától szentségimádást végzünk.
6. Pénteken du. 6 órakor keresztelői felkészítő.
7. Keresztény sajtó: Krisztus világa, Vasárnap, könyvek kaphatók a kegytárgyasnál.
8. A gyulafehérvári székesegyházban június 29-én lesz a papszentelés, amikor T. Bene Kálmán diakónusunk részesül az egyházi rend szentségében. Imádkozzunk a felszenteltekért és papi hivatásokért.
9. Kreatív hétvége Csíkszeredában június 28 és 29-én. Helyszín a Sapientia EMTE előcsarnoka. Szombaton de. 9-től este 9 óráig, vasárnap du. 4-től este 8 óráig. A részletes program megtekinthető a hirdetőtáblán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése