2014. 06. 27.

Băsescu durván beolvasott a román Parlamentnek

Forrás: www.bzc.ro
A parlament is a Bercea klánnal barátkozik – mondta ma délelőtti nyilatkozatában Traian Băsescu államfő, aki annak kapcsán fejtette ki véleményét, hogy a tegnap a parlament elfogadta az államfő lemondását követelő nyilatkozatot.

Traian Băsescu hozzátette, úgy tűnik a parlament teljes támogatását élvezi a Bercea klán és az igazságszolgáltatás döntését megelőzve mondanak ítéletet valaki fölött.

Véleménye szerint, rendkívül súlyos a parlament lépése, amely az igazságszolgáltatás megfélemlítésére törekszik. Döntésüket a Bercea Mondial által rendelkezésükre bocsátott filmfelvételek alapján hozták meg – jelentette ki Traian Băsescu.
Mint ismert a parlament azt követően kérte Traian Băsescu lemondását, hogy testvéréről, Mircea Băsescuról kiderült: kapcsolatba került a Bercea Mondialként ismert craiovai bűnözői klánvezér szervezetével, sőt egy rögzített beszélgetés tanúsága szerint legalább 250 ezer eurót kapott azért, hogy közben járjon az emberölési kísérlettel gyanúsított Bercea Mondial bírósági ítéletének enyhítése érdekében.

marosvsarhelyiradio.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése