2014. 06. 07.

Az európai Bilderberg nyíltan nekiment az amerikainak


bunyevacz_uj_vilagrend.jpg Ismét egy szög az Új Világrend koporsójába.
Laurent Fabius francia külügyminiszter megerősítette, hogy az Oroszországnak eladott és vitát kiváltó két Mistral hadihajót mégis le fogják szállítani - jelenti a BBC News. Viszont ez nem katonai, hanem kőkemény világpolitikai hír. Az Európát uraló páholyok nyíltan szembeszállnak az Amerikát uralókkal, a világcsaládok uralta földgolyón már szemmel látható a családok közötti háború, amely az eddig egységesnek tűnő hatalmi politika bukását jelentheti.
"A szerződésekről 2011-ben egyeztünk meg, ezek számos munkahely meglétét biztosítják, és (a szerződéseknek) eleget fogunk tenni" - jelentette ki.

A brit tévé emlékeztet arra, hogy Barack Obama amerikai elnök az ukrajnai válságra tekintettel aggodalmát fejezte ki az Oroszországgal kötött francia adásvételi szerződés miatt. Francois Hollande francia elnökre pedig tartós nyomás nehezedik a Mistral-típusú helikopterhordozók miatt, amelyeket a tervek szerint a Krím félsziget kikötőibe szállítják majd le, amely idén márciusban szavazott arról, hogy ismét Oroszországhoz akar tartozni. Az 1,2 milliárd euróba kerülő első francia hadihajót a szerződés értelmében idén szállítják le.

Kostás Roland - Hunhír. info

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése