2015. 01. 25.

Újabb uszítás hazánk ellen az RTL kapcsán

justicia250.jpgFenyegették a családját, ezért külföldre költöztette őket Dirk Gerkens, az RTL Klub vezérigazgatója. Ő maga pedig otthagyta lakását, és egy szállodába költözött. A Business Week cikke szerint Gerkens úgy nyilatkozott: "Ez nem Oroszország, vagy Mexikó. De jobb félni, mint megijedni". Mi meg elhisszük az egész históriát, mert libatollas a hátunk. Egyszerűen arról van szó, ha Magyarország egy picit is merészeli védelmezni a saját érdekeit, egyből leterroristázzák az egész országot.
A cikk azt állítja arra, hogy a reklámadó a legjobban a Fidesz által ellenzékinek tartott RTL Klubot sújtja. Az új adófajta a csatorna ilyen célú bevételeinek 90 százalékát érinti, holott az RTL csupán a piac 15 százalékát birtokolja. Az újság megemlíti, hogyha továbbra is marad a reklámadó, a kereskedelmi televíziónak nem lesz nyeresége.

Az RTL és Dirk Gerkens esete mellett az angol nyelvű újság bemutatja, miként lett országa és Európa erős embere Orbán Viktor. Felidézi a "civilek ellen indított támadást" és az "Ökotárs Alapítvány vegzálását", illetve megtalálhatók a cikkben a felcsúti stadion építése körüli furcsaságok. A cikk az állítólagos korrupciós botrányok miatt az Egyesült Államokból kitiltott személyek esetének megemlítésével zárul.

hunhír.info
 **
Szegény igazgató, gyenge menhelyet talált, szállodába menekült? 
Ki fizeti ki a szállodai költségeit?
Ezt a Magyarországot rágalmazót felelősségre kell vonni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése