2015. 01. 10.

Nem Charlie vagyok - az elveszített igazolvány Párizs hamis zászlója

A francia belügyminiszter, Bernard Cazeneuve a Charlie Hebdó szerkesztőségére támadó terroristák végzetes hibájának tartja, hogy a menekülő merénylők az egyik autóban "felejtették" az egyikük személyi igazolványát, így a hatóságok semmi perc alatt kiderítették az elkövető kilétét.  
Az eseményekről készült videofelvételeken viszont az látszik, és ezt biztonsági szakértők is megerősítették, hogy vérprofi gyilkosok követték el a tömegmészárlást.
Vajon egy felső kasztos bérgyilkos elkövet ekkora kolosszális hibát?
Nos ez a momentum Kevin Barett amerikai gondolkodó, a Veterans Today felelős szerkesztője figyelmét sem kerülte el. Ha ehhez még hozzávesszük, hogy a kóser boltban támadó, és természetesen a kommandósok által likvidált néger merénylő állítólag halált kiáltott Izraelre, és a palesztinokat éltette, még árnyaltabb a kép. Főleg a Veterans Today alábbi összeállítása tükrében. Ebben a sajtószabadságos, szabad véleménynyilvánító világban, ahol a liberálisok szerint a hír szent, a vélemény szabad, mi is csak annyit teszünk, mint Gilad Atzmon zsidó származású, világszerte ismert publicista tett, hogy kimondjuk: használd a fantáziádat!

A Veterans Today oldalán olvasható összeállítás szerint:

Alig egy hónappal ezelőtt Franciaországban kitört a pánik, amikor az alsóház megszavazta Palesztina elismerését. Most Palesztina a Nemzetközi Büntetőbíróság hoz fordult, és szándékunkban áll, hogy a testület elé citálják Izraelt népirtásért.

2013 végén Malajziában a Törvényszék megállapította, Izrael bűnös népirtásban. Néhány hónappal később, malajziai repülőgépek elkezdtek esni az égből.

2011-ben a norvég Munkáspárt ifjúsági szárnya azt követelte, hogy a kormány teljes blokádot alkalmazzon Izraellel szemben. Hirtelen a párt ifjúsági szárnya a "vágóhídon" végezte, a "magányos tömeggyilkos" Anders Breivik támadása miatt.

Kevin Barett oknyomozása a menekülő terroristák által elveszített személyi azonosító alapján indult meg. szerkesztőtársa, Gordon Duff a bemutatott amatőr videókkal szemben is kétségeket táplál. A rendőr kivégzésekor a videón nem látszik a vér, vagy a robbanás. A VT ballasztikus szakértőket idézett, akik szerint az AK47 alkalmazása közben nagyot üt, és hatalmas a hangja, ami szintén nem jön elő az amatőr felvételről.

Kincses Albin
PressTV - Veterans Today

Ajánló: Házszentelési derűs pillanatok
Ötven éve hunyt el Románia címerének magyar alkotója
Egy elrontott életet is értelmessé tehetünk
A LIBERTINIZMUS CSŐDJE - a párizsi tömeggyilkosság!
Nagy dolgokra készül Putyin - A magyarokra is számít

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése