2015. 10. 07.

Légy a magyar hadsereg tagja 3.


Brazília rózsafüzérrel megmentette önmagát. 
1961-ben sokan igyekeztek, hogy Kubához hasonlóan a kommunisták átvegyék Brazília vezetését. 
De kik akadályozták meg a kommunista hatalomátvételt?  
Brazília asszonyai, rózsafüzéreikkel!  
Az asszonyok rózsafüzére nélkül nem állíthatták volna meg Brazíliát a kommunizmus lejtőjén. A brazil asszonyok kezükben vagy nyakuk körül rózsafüzérrel 1300 világfelhívást tettek közzé: 
„A haza, melyet Istentől kaptunk, hatalmas és nagyszerű, de rendkívüli veszélyben van: korlátlan ambícióval rendelkező vagy lelkiismeretlen emberek engedik, hogy népünket nyomorba döntsék, tönkretegyék gazdaságunkat, megzavarják a társadalom békéjét, gyűlöletet é reménytelenséget teremtsenek. Beszivárogtak népünk, kormányunk, haderőnk közé, sőt, még templomainkba is. 
Isten Anyja, óvj meg minket Kuba, Lengyelország, Magyarország és a többi rabságba taszított nép mártír asszonyainak sorsától!” 
Brazília rózsafüzérrel megmentette önmagát 1962-ben.

**

Napjainkban, amikor a nemzetközi internacionálé már az ötödik éve, hogy Magyarországot támadja, nekünk magyaroknak a legnagyobb hatalmat, Istent és országunk Patrónáját, a Boldogságos Szűz Máriát kell kérnünk. Nem akárhogyan, hanem rózsafüzérrel kezünkben, hogy a nemzetárulókkal, a nemzetközi rágalmazókkal és az eltiporni akarókkal szemben helyt tudjunk állni és győzni, mint 1962-ben Brazília asszonyai.
Ha jó ember vagy, akkor légy az imádkozó magyar hadsereg tagja!
Isten, áldd meg a magyart!
 

Ha a rózsafüzért nem tudod, akkor imádkozd el:

Mindenható örök Atya, a Te kezedben van az emberek sorsa és Te szabod meg a népek jogait: tekints kegyesen reánk, akiknek jövőjét és boldogságát első szent királyunk a te Szent Fiad édesanyjának,  a mi Nagyasszonyunknak kezébe tette le.
Tekints reánk, válságos időket élő népedre, és áraszd ránk Szentlelkedet, hogy segítségével mindnyájan meglássuk az igazság útját, építsük nemzetünk egységét és szolgáljuk javát.
Adj, Urunk, vezetőinknek kellő bölcsességet és elszánt, erős akaratot, hogy a te szíved szándéka szerint előmozdítsák a szociális igazságosságot és az emberhez méltó életet.
Világosíts meg és támogass minket, hogy szentjeink és nagyjaink példája nyomán felelősséget érezzünk szülőföldünkért és a szükséget szenvedőkért. 
Kérünk, áldd meg mindennapi fáradozásunkat, hogy az a Te dicsőségedre és ami boldogulásunkra váljék.
Magyarok Nagyasszonya Csíksomlyói Boldogasszony, Szent Mihály arkangyal, Szent István király, Szent László király -  könyörögjetek érettünk a mi Urunk, Jézus Krisztusnál. Ámen.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése