2015. 10. 05.

Légy a magyar hadsereg tagja!


1. A mi hadseregünk 1960. október 13-án győzött!
A mi hadseregünk rózsafüzért tart a kezében. 
Számtalanszor már beigazolódott, amit XII. Piusz pápa mondott:„Nagy a hatalma annak a hadseregnek, amelyik a kard helyett a rózsafüzért tartja kezében.” 
Egy éve Magyarországot és Európát migránsok támadják. A migránsokért és miattuk, ha szívből imádkozzuk a rózsafüzért, akkor a Szűzanya megmutatja, hogy ő mindnyájunk édesanyja.

1945. október 7-én Istenszolgája Mindszenty József bíboros, hercegprímás így szólította meg a magyarokat: „Legyünk most az imádság nemzete."  
A mi hadseregünk rózsafüzért tart a kezében!
És milyen győzelemről beszélek? 
A hidegháború idején, a fatimai püspök XXIII. János pápa egyetértésével felhívást intézett 1960 elején, hogy az év október 12-éről 13-ára virradó éjszaka minden hívő a fatimai zarándokokkal együtt imaostromban egyesüljön. Az egyháztörténelemben még egy ilyen világot átfogó felhívás nem történt. Sok helyen a felhívást komolyan vették. 
Maga a fatimai püspök is székvárosának, Leiriának sok hívétől kísérve gyalog, mezit láb zarándokolt 20 kilométert Fatimáig. Fatimában közel egymillió zarándok ünnepelt bíborosok, püspökök, papok vezetésével az imavilágnapján. Kitartottak a permetező esőben rózsafüzért imádkozva és szentmisét ünnepelve a világ békéjéért. 
Hruscsov az ima és bűnbánat éjszakáján New Yorkban váratlanul repülőre ült és azonnal Moszkvába repült. Előzőleg az ENSZ-ben azzal fenyegetőzött, hogy „az abszolút fegyver” a Szovjetunió birtokában van, s ezzel ő el tudja törölni Amerikát. Kijelentésének, hogy nagyobb nyomatékot adjon, lehúzta cipőjét s az előtte levő pulpitust azzal ütögette. 
Váratlan visszavonulásának oka később kiszivárgott.  Hruscsov 1960 januárjában azzal bízta meg a szovjet hadsereg tudományos szolgálati részlegét, hogy a szovjet októberi forradalom 43. évfordulójára egy hatalmas atommeghajtású rakétát konstruáljon. Negyeljin marsall, a szovjet atomerők főparancsnoka már október 12-ére kitűzte az „abszolút fegyver” címen bejelentett rakéta első kísérleti kilövését. Erre az alkalomra sok neves tudóst és hivatalos személyiséget meghívott. Mikor a számlálás elérte a nullát, a rakéta nem gyulladt be. 
Negyeljin miután 20 percet még hiába várt, előjött a védőbunkerből s vele a meghívottak. Mikor már mind kint voltak, felrobbant a rakéta, megölte őa marsallt és 300 munkatársát, illetve vendéget. 
Itt napnál is világosabb az összefüggés! Pontosan abban az órában, amikor a keresztények nagy része éppen az oroszok megtéréséért és a világ békéjéért könyörgött, a kommunista atomfegyverkezés visszavonulót fújt.
Napjainkban, amikor a nemzetközi internacionálé már az ötödik éve, hogy Magyarországot támadja, nekünk magyaroknak a legnagyobb hatalmat, Istent és országunk Patrónáját, a Boldogságos Szűz Máriát kell kérnünk. Nem akárhogyan, hanem a rózsafüzérrel kezünkben, hogy a rágalmazókkal és az eltiporni akarókkal szemben helytálljunk és győzzünk mint 1960-ban.
Ha jó ember vagy, akkor légy az imádkozó magyar hadsereg tagja!

Isten, áldd meg a magyart!

folytatjuk
 

Darvas-Kozma József

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése