2015. 10. 08.

Légy a magyar hadsereg tagja 4.


A Fülöp-szigeteken 1986. február 25-én a 20 éves Marcos diktatúra végén a nép nagy elégedetlenséggel vonult újból az utcára.  
A milliós tömeggel szembe kivezényelték a tankokat. A nép egy része lefeküdt az utcára a tankok elé. Ferdinand Marcos tábornoka tűzparancsot adott ki. A tömeg pedig imádkozott, vitte a Mária szobrokat, felmutatta a rózsafüzéreket. 
Akkor feltűnt az égen egy kereszt alakú felhő. A tüntetők próbálták megállítani a katonákat, de azok eltökélték, hogy engedelmeskednek a parancsnak.
Ekkor feltűnt egy asszony is, akinek a szeme ragyogott. Így szólt a katonákhoz: „Kedves katonák. Álljatok meg! Ne menjetek tovább! Ne öljétek meg gyermekeimet!” Ahogy ezt hallották a katonák, lassan felismerték rokonaikat, családtagjaikat a tömegben és mindent letettek. Kimásztak a tankokból és csatlakoztak az imádkozó tömeghez. 
A diktátor és felesége, Imelda Marcos repülőgépen Amerikába távozott. Így lett vége a diktatúrának vér és áldozat nélkül.
A Rózsafüzér Királynője a világ reménysége. 
Ő mindenkit megment, aki vele imádkozik, aki őrá hallgat.

**

Napjainkban, amikor a nemzetközi internacionálé már az ötödik éve, hogy Magyarországot támadja, nekünk magyaroknak a legnagyobb hatalmat, Istent és országunk Patrónáját, a Boldogságos Szűz Máriát kell kérnünk. Nem akárhogyan, hanem rózsafüzérrel kezünkben, hogy a nemzetárulókkal, a nemzetközi rágalmazókkal és az eltiporni akarókkal szemben helyt tudjunk állni és győzni, mint 1986-ban Fülöp-szigetek imádkozó népe.
Ha jó ember vagy, akkor légy az imádkozó magyar hadsereg tagja!


Nemzetünkért imádkozd el:

Mindenható örök Atya, a Te kezedben van az emberek sorsa és Te szabod meg a népek jogait: tekints kegyesen reánk, akiknek jövőjét és boldogságát első szent királyunk a te Szent Fiad édesanyjának,  a mi Nagyasszonyunknak kezébe tette le.
Tekints reánk, válságos időket élő népedre, és áraszd ránk Szentlelkedet, hogy segítségével mindnyájan meglássuk az igazság útját, építsük nemzetünk egységét és szolgáljuk javát.
Adj, Urunk, vezetőinknek kellő bölcsességet és elszánt, erős akaratot, hogy a te szíved szándéka szerint előmozdítsák a szociális igazságosságot és az emberhez méltó életet.
Világosíts meg és támogass minket, hogy szentjeink és nagyjaink példája nyomán felelősséget érezzünk szülőföldünkért és a szükséget szenvedőkért. 
Kérünk, áldd meg mindennapi fáradozásunkat, hogy az a Te dicsőségedre és ami boldogulásunkra váljék.
Magyarok Nagyasszonya Csíksomlyói Boldogasszony, Szent Mihály arkangyal, Szent István király, Szent László király -  könyörögjetek érettünk a mi Urunk, Jézus Krisztusnál. Ámen.
 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése