2016. 02. 17.

A Csókay házaspár tanúságtétele Székesfehérváron

A házasság hete programsorozat keretében Csókay András idegsebész feleségével, Altay Daniellával tartott előadást február 12-én Székesfehérváron, a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban.

KÉPGALÉRIA – klikk a képre!
Csókay András, az ismert idegsebész feleségével, Altay Daniellával sokszor áll a nyilvánosság elé, hogy személyes példájukkal bizonyítsák, a legmélyebb párkapcsolati válságból, a legnagyobb tragédiából is van kiút. A házasság hete alkalmából Székesfehérváron is együtt tettek tanúságot arról, mi tartotta meg házasságukat, és miért élnek mai is boldog párkapcsolatban. Megrendítő tanúságot tettek arról, családi tragédiájuk hogyan hozta közelebb őket egymáshoz, az emberekhez, Istenhez.

„Bármennyire is jó kereszténynek tartjuk magunkat, meg kell lennie bennünk a belső szándéknak, hogy hitünk felé fordulunk, és találkozni akarunk Istennel. Így kerülhetünk kapcsolatba elvesztett hozzátartozóinkkal, adott esetben meghalt gyermekünkkel. Ilyenkor egy hézag nyílik a mennyországra” – mondta el tanúságtételében a házaspár.

Az est során arról is beszéltek, hogyan kerültek ki a bajból, amikor válságos időszak volt párkapcsolatukban. Csókay András nem hallgatta el, hogy életéből sokáig hiányzott Jézus Krisztus, otthagyta feleségét és gyermekeit, de megkapta a megbocsátást, ami visszatérítette a rossz irányból.

„Aki Isten felé néz, és kéri segítségét a megtisztuláshoz, az valamilyen módon megkapja a kegyelem jelét. A hiba bennünk van, ha ezt nem vesszük észre” – mondta el professzor tanúságtételében.
Forrás, fotó és videó: Székesfehérvári Egyházmegye
Magyar Kurír

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése