2016. 02. 11.

EU-s bajok - Olvassák el a politikusok!




Illyés Gyula, Bartók című versében lényeglátóan hirdeti:
„Bánatomat sérti, ki léha vigaszt
húz a fülembe…
S jogunk van...
mindazzal szembe nézni,
mit elkerülni úgysem tudhatunk,
mert növeli, ki elfödi a bajt…
ki szépen kimondja
a rettenetet, azzal föl is oldja…”

Ki szépen kimondja a rettenetet, azzal fel is oldja – lélektanilag is nagy igazság, amit ihletett emberek tudnak ilyen találóan megfogalmazni. Rettenettel áll szemben Európa.
Kedves Olvasó! Figyelmedbe ajánlom egy bánáti evangélikus lelkész megdöbbentő, de a kiutat is mutató beszédét. Gratulálok neki.
**


Prédikáció az Evangélikus Egyház Közgyűlésén, 2015. november 14-én, szombaton, a nagyszebeni plébániatemplomban (Walther Sinn, szemlaki lelkész)

A prédikáció igéje: Máté 24, 43-44
Urunk és Üdvözítőnk, Jézus Krisztus azt mondja: "Azt pedig jegyezzétek meg, hogy ha tudná a ház ura, hogy melyik őrváltáskor jön a tolvaj, virrasztana és nem hagyná betörni a házába. Azért legyetek ti is készen, mert abban az órában jön el az Emberfia, amelyikben nem is gondoljátok ." (Mt 24,43-44)
A prédikáció éneke: EG 234, 1-5 Wach auf, wach auf, 's ist hohe Zeit (Kelj fel, kelj fel, itt az idő)

Kedves, Főtiszteletű Püspök Úr, magas Egyházi Közgyűlés!
Kedves Testvérek, kedves Testvéreim a Szolgálatban!

A mai istentiszteletre megfelelő szöveget kerestem, de mivel az egyházi év (liturgikus év) végén vagyunk, a mai evangélium szövege alkalmasnak látszik. Legyen szó akár a mostani hét egyik szent igéjéről, akár a jövő hét egyik szent igéjéről, szinte minden szöveg arra megy ki, hogy be kell rendezkednünk arra, hogy
1. valamelyik napon az Úr eljön, és felelősségre fog vonni minket;
2. meg kell ismerjük  az idők jeleit, és ennek megfelelően cselekedjünk.

Jézus Krisztus ebben az evangéliumban arról beszél, hogy éberek és felkészültek legyünk! Éberek és készek legyünk abban az órában, amelyben Ő maga, az Úr, eljön.
Jézus az Ő saját eljövetelét egy tolvaj éjszakai betöréséhez hasonlítja - nagyon hirtelen és váratlanul jön, talán az első mély álmunk idején, amikor nem is számítunk rá. Azt, hogy milyen rossz és kegyetlen dolog az, ha első álmunkból hirtelen felébresztenek, megtapasztaltam a katonaságban, őrség idején, amikor háromóránként kellett váltanunk: tanulás-alvás-őrség.
Hogy nem csak az Úr jön hirtelen, hanem a kísértő, a Sátán is, azt ugyancsak megmondja a Szentírás.
Most rájövünk, hogy a múltban is voltak furcsa idők, de nem olyan mértékben, mint ma!
Tömegmanipulációk mindig voltak, de a mi időnkben azokat nagyon felsrófolják, sajnos anélkül, hogy a legtöbb ember észrevenné. És mi, a keresztény anyaszentegyház tagjai valahogy együtt sodródunk, és hagyjuk, hogy sok mindent bemagyarázzanak nekünk.

Lehet, hogy a mi Urunk és Üdvözítőnk, Jézus Krisztus szavai soha nem voltak olyan égetően aktuálisak, mint éppen a mi időnkben.
A tolvaj vagy az ellenség, aki éjszaka jön - ez a szellem éjszakáját is jelentheti - ma nem hirtelen jön!
Nem, ő stratégiáját már évtizedekkel ezelőtt nagyon is jól átgondolta, a terepet is  nagyon jól felmérte, éppen úgy, ahogy a bankrablók is szokás szerint a legapróbb részletekbe menően megteszik.
Majd, mikor a bankban a betörés zajlik, minden úgy megy, mint a karikacsapás, mert korábban az összes lehetséges változatot és részletet átgondoltak, mindent előre lejátszottak, és titokban kipróbáltak.

Így van ez a mi Urunk Jézus Krisztus egyházának tolvajával, azaz ellenségével is! Nem jöhet felkészületlenül, hanem azért, hogy betörése sikeres legyen, taktikáját évtizedekkel ezelőtt jól megtervezte. Most csak alkalmazza taktikáját, az embereknek csupa szép dolgokat mesél, és az általa okozott romlás ellenére a nagy tapssal fogadják.

Egy ideje nagyon aggódom amiatt ami nem csak Európában, hanem az egész világon történik! Nem tudom elhinni, hogy nyugodtan alhatunk! Szeretnék a politika csak néhány példájára hivatkozni; ezeket a példákat még számtalanul kilehetne bővíteni.

Az évtizedek folyamán különböző kampányok voltak:
- 1980-ban a kampány:      "Mentsd meg a fát"
- 1990-ban:                           "Mentsd meg az esőerdőt"
- 2000-ban:                           "Mentsd meg a jegesmedvét"
- 2010-ban:                           "Mentsd meg az eurót"
- 2013-ban:                           "Mentsd meg Görögországot"
- 2015-ban:                           "Mentsd meg a menekülteket"
- 2020-ban ez lesz:             "Mentsd meg magadat, ha tudod"

Ezek között szó van a "klímaváltozásról" is, ami fizikailag azzal magyarázható, hogy hosszú időközönként újra és újra, napkitörések vannak, amelyek befolyásolják az éghajlatot. Klímaváltozások, amióta a föld létezik, mindig is voltak, amelyek közül az egyik a jelenlegi.
Közben az államfők szakmai konferenciákat szerveznek, hogy ezt a klímaváltozást hogyan lehetne visszacsinálni. Valójában ez egy széndioxid-csalás a globalisták által, amint sok más program is csupán az emberek becsapása!

Így a Manhattani WTC két ikertornyát 2001. szeptember 11-én önként berobbantották - nem volt terroristák támadása! Bizonyos célja eléréséért az amerikai kormánynak mintegy 2.500 ember nem volt túl nagy kár, hogy levegőbe röpítse őket! Effajta kormányok számára az emberek csak számok!

A pénzügyi válságot is mesterségesen idézték elő 2008-ban.

A mágneses északi pólus (sark), amely nem esik egybe a földrajzi északi-sarkkal, megváltoztatja helyzetét évente akár 80 km-el, és a közeljövőben egy nagy ugrást fog tenni, és Észak-Kanadából Szibériába fog átállni. A mágneses pólusok (sarkok) vándorlása függ mind a naptevékenységtől, mind a föld belsejében zajló geológiai tevékenységtől. Mindez olyan változásokat fog hozni, amelyeket mi emberek nem leszünk képesek befolyásolni, sem úgynevezett takarékossági intézkedésekkel, sem idióták nekünk  bemagyarázott, egyéb ötleteivel. 

A "klímaváltozás" témájához tartoznak az energiatakarékos lámpák is, amelyek valójában károsak, mert különböző mérgező anyagokat (fenol, stb.) tartalmaznak, a testünkre elektromágneses sugárzásokat bocsájtanak, és erősen mérgezőek a bennük levő higany által.   A kiáramló veszélyes higany a tüdőbe jut és a földben a talajvízbe  (5 mg higany 5.000 liter vizet emberi fogyasztásra alkalmatlanná tesz).    Ezek az energiatakarékos lámpák által egyáltalán nem lehet energiát megtakarítani, mert az előállítási költségek sokkal magasabbak, mint a normális izzóknál! És újrafeldolgozásukhoz is sok energia fogy, és különleges, elektronikai hulladék keletkezik! Azon kívül, hogy a higanyt kiszűrték-e, az egy más kérdés! Ezen túlmenően, az energiatakarékos lámpák fénye egy hideg fény, tehát kényelmetlen és nem hasonlít a napfény spektrumára! Ráadásul, az energiatakarékos izzónak nincsen hosszabb élettartama, mint egy hagyományos izzónak, és nem alkalmas a családi háztartás számára.

A hagyományos izzóhoz leginkább a halogén izzó hasonlít, de még ezt is meg akarja tiltani az EU! Valójában nem az ökológia, a klíma, a környezet és a föld megmentéséről van szó, hanem inkább a konszernek gazdagításáról !!! A vállalatok maguk sem arra törekszenek, hogy segítséget nyújtsanak az embereknek, hanem saját nyereségüket keresik!

A vegyész Gary Zörner azt mondja, hogy normális körülmények között az energiatakarékos izzót azonnal be kellene tiltani!
Igazából az Európai Parlamentnek csak egy kis csoportja döntött az energiatakarékos izzókról anélkül, hogy szakértői véleményt kértek volna.

Így kúszik be közénk a tolvaj vagy az ellenség, észrevétlenül.
És ne feledkezzünk meg a háborúkról, amelyeket Amerika évtizedek óta szándékosan folytat, hajnál fogva előrángatott okokból: - csak Vietnámban 2 millió halott volt, akkor még mennyi Irakban, Afganisztánban, Jugoszláviában, Líbiában és most Szíriában. Háború volt Etiópiában is, és Szomáliában. Eközben embermilliók halnak meg, de senki sem gondol arra, hogy Amerikát ezért felelősségre vonja a bűnös népirtás miatt! Az ukrajnai összecsapásokért is Amerika és szövetségesei a felelősek. Így Irán is, már régóta Amerika látókörében van.

Közben az embereket mindenféle hazugsággal becsapják: az emberi jogokkal és a vallásszabadsággal, hogy ezeknek érdekében küzdenek.

Az Egyesült Államok Oroszország és Kína körül évek óta katonai bázisokat épít.
Az Egyesült Államok és a NATO a világunknak még semmi jót nem hoztak, hanem csak válságfészkeket, futószalagon.
Ezen kívül Németország, a 2. világháború óta 2099-ig, egy az Egyesült Államok által megszállt ország, és csak Amerikának egy Kft-je, miközben a mindenkori német kancellár csupán ennek a Kft-nek a főnöke.

Ami Görögország úgynevezett megmentését illeti, a görög nép a mentőcsomag mintegy 154 milliárd eurójából csak 5 milliárdot kapott, illetve 2,5%-ot. Az összeg legnagyobb részét, tehát közel 98%-át a bankok nyelték le. Hol van akkor Görögország megmentése???   Valójában kit mentettek meg?
Az ellenőrzött népességcsökkentésről se feledkezzünk meg (Codex Alimentarius), a gyógyszeripar és az Egészségügyi Világszervezet révén, amelyek valójában, úgy működnek, mint egy nemzetközi maffia, és a géntechnológiát támogatják.
Nemrég Románia jóváhagyta a genetikailag módosított vetőmagok használatát.  Ezzel magunk alatt vágjuk a fát!
Különböző betegségeket, mint például az Ebola, az AIDS és a rákot a laboratóriumokban mesterségesen állítják elő és az emberekbe különböző alkalmakkor beadják: például az influenza elleni védőoltással.
Gondoljunk a sertésinfluenzára, a madárinfluenzára, melyek szintén csak hazugságok voltak.
A világon sok minden hazugságra épül!
Az egész világon az iskolákban az új tantervekkel agymosást és "agykontrollt" művelnek.
A politikai korrektséget mindenütt nagybetűkkel írják!
Nem hiába figyelmeztet minket Jézus a tolvajra, aki éjszaka hirtelen ránk tör!

Szinte "valamennyi" nagy és globális politikai döntésnél "mindenható" titkos szervezetek húzzák a szállakat a színfalak mögött.

Az egyik legnagyobb és legveszélyesebb ilyen típusú csoport a "Bilderberg"-csoport, amelynek tagjai talán valamennyien szabadkőművesek is. Ez a csoport az összes titkos társaságok közül a legelitteb, legbefolyásosabb és különösen gátlástalanul veszélyes. Sok kis és nagy háborút indított, és nekik köszönhető, hogy több százezer vagy több millió ember vesztette életét világszerte.
Ezek a gazdasági összeomlást keresik és így akarják az embereket a harmadik világháborúba belerángatni, azzal a céllal, hogy létrehozzák az új világrendet, amelyen keresztül világszerte abszolút hatalmat gyakorolnak. Ez a sátáni árnyékkormány nagyobb befolyással bír, mint az államfők, globális hatalmat akar, a demokrácia eltörlését, és különösen a saját maga nyereségének növelését! A nyilvánosságnak mindezt globalizációként adja el.
A mögöttes szándék a globális befolyás megszerzése, az összes erőforrás, a kereskedelmi piacok és a nemzetközi bankrendszer ellenőrzése, a tömegek közvetlen irányítása, a nemzeti politikai struktúrák eltávolítása, a katonaság és a hírszerző apparátus fölötti uralom, egy globális szuper-állam létrehozása, azaz egy világkormány létrehozása a "Novus Ordo Seclorum" jelmondattal. A korszakok átrendezése, avagy "Az Új Világrend ", valójában egy világdiktatúra!

A cél a kereszténység eltörlése úgy, hogy többé ne lehessen semmi ellenállás! Példa erre Nyugaton a keresztek betiltása az iskolákban maguk a püspökök által, és ugyanúgy azoknak a nemzeti lobogóknak a betiltása, amelyeken kereszt van!

A Bilderberg-csoportnak mintegy 120 tagja van, és államfők, bankárok, befolyásos politikusok alkotják, akik a világ mintegy 88%-át ellenőrzik, beleértve Rothschildokat, Rockefellereket, stb... Ezek 1954 óta találkoznak  (eleinte Osterbeek-ben, Arnheim közelében, Hollandiában,  a német határ közelében - a "De Bilderberg" luxusszállodában) évente egyszer 4 napon át valahol nagy titokban, ahol megvitatják terveiket. (lásd: Andreas von Rétyi és Daniel Estulin - Bilderberg-kritikus publicisták írásait)

A "Bilderberg"-csoport háborúkat szít és ezzel egy nagy világválságot akar kialakítani azért, hogy az emberek, akik a béke után éheznek, elfogadják az új világrendet.
David Rockefeller világbankár és Bilderberg-tag azt mondta: "Minden, amire szükségünk van, az egy megfelelő, jó nagy válság, és a nemzetek el fogják fogadni az Új Világrendet."

Az EU és az összes bizottságok és munkacsoportok, sajnos nem az európai népek jólétére törekszenek, hanem a hátsó ajtón keresztül próbálják az embereknek a különböző hazugságokat igazságként tálalni. Az EU-tagországok szuverenitását felszámolják, és felépül egy bürokratikus diktatúra!

A "Bilderberg"-csoport és az Egyesült Államok által a világban okozott válságok egyik terméke a "menekültek" - a legaktuálisabb téma. Nagyon kevés, talán 1% a tényleges menekült!  A többiek - csak18 és 35 éves férfiről tudunk - tulajdonképpen egy kész muzulmán hadsereg, amely már készen áll, hogy lecsapjon a Nyugatra, elsősorban Németországra, Ausztriára és Svédországra. Ez egy időzített bomba - a baj az, hogy az ellenség éppen közöttünk van! Hol vannak a nők, az idősek és a gyerekek? Orbán Viktor felismerte a veszélyt, és helyesen járt el!

Persze, az igazi menekülteknek, akik valóban a háború elől menekültek, és főként a keresztényeknek, akiket halálos veszély fenyeget, segíteni kell! De ugyanúgy, az iszlám államoknak is segíteniük kellene a muzulmán menekülteknek, és ne 200 mecsetet építeniük Németországban!

A "menekültek", valójában egy modern népvándorlás, amelyek Európa számára egy Trójai Faló, egy modern honfoglalás!
Hazug módon a multikulturalizmust "gazdagodás"ként hirdetik! Németország gazdagodik "mérnökök, agysebészek, képzett űrhajósok" által - így hangzik a jelmondat. Ezzel szemben a "menekültek" - jobban mondva a "hódítók" - nagy része analfabéta, akinek csak egy célja van: terjeszteni az iszlámot.
Egyedül Berlinben 80 mecset van már! Így gettók és párhuzamos társadalmak jönnek létre. Hol van a magasztalt gazdagodás?

Angela Merkel a népek keverését elkerülhetetlennek tartja, a globalizáció kísérő jelenségének. Igen, én úgy látom, hogy ő a népkeveredést vehemensen sietteti! Ezzel a menekültügyi politikával Angela Merkel mint egy hazaáruló megvalósítja a Bilderberg-csoport és az Egyesült Államok megbízásából a német nép népirtását, sőt a mi volt híveinkét is, akik kivándoroltak, talán idővel egész Európáét is,  és ezzel megvalósítja az úgynevezett Kalergi-tervet (lásd: Richard Nikolaus Coudenhove-Kalergi), azaz, hogy ázsiaiakat és afrikaiakat összekeverik az európaiakkal, úgyhogy egy alsóbbrendű faj keletkezzen, amelyiken könnyen lehet uralkodni;  így próbálják bevezetni az Új Világrendet, amelyben semmi féle vallást nem látnak szívesen!
Angela Merkel mint "házigazda" (háziasszony) - lásd a prédikáció igéjét - nem arra vigyáz, hogy a "tolvaj" ne tudjon behatolni, hanem hívja, sőt felkéri, hogy fáradjon be - anélkül, hogy erről az embereket megkérdezné! De ő saját maga egy menekültet sem vesz fel!

Az EU és az Afrikai Országok, 2015. november 12-én, csütörtökön elfogadtak egy megállapodást, amely egyszerre küzd az illegális bevándorlás ellen, és segíti a legális migrációt. Erre a célra egy sokmilliárdos alapot hoztak létre, amelyben eddig 1,8 milliárd euró van - de mi az a 200 milliárd euróhoz képest, amennyit  Görögországnak fizettek eddig eredménytelenül?
Így Európa is az Egyesült Államok által egyre nagyobb válságövezetté válik, mint a világ sok más térsége, amit az összeomlás követ majd!

Hogy a sajtó (TV, rádió, újságok, stb.) hallgatnak, és mindent kozmetikáznak, azt az Egyesült Államoknak köszönhetjük; ők finanszírozzák a sajtót, hogy az embereket a végtelenségig hülyítsék!

Nem hiába figyelmeztet minket Péter apostol, hogy: "Legyetek józanok, vigyázzatok, mert ellenségetek, az ördög mint ordító oroszlán jár szerte, keresve, kit nyeljen el: álljatok ellene a hitben szilárdan, tudván, hogy ugyanazok a szenvedések telnek be testvéreiteken e világban."  (1. Péter. 5, 8-9)
Arra buzdít minket ez az ige, hogy ismerjük fel az idők jeleit, és ennek megfelelően járjunk el !
Mit kell tennünk???    Legyünk éberek, ahogy Jézus mondja.
Meg kell győzzük a politikusokat, hogy többet ne háborúzzanak!
Meg kell védenünk a keresztény értékeket és a keresztény hitünket!   Ahelyett, hogy az abortuszt támogassuk, a családi életre és a gyermekek születésére több hangsúlyt kell fektetni!

Az abortusz egyrészről jóváhagyott és támogatott, másrészt jajt kiáltunk, hogy a lakosság száma csökken - és ebből az okból külföldieket hozatunk az országba.
Fel kellene hívnunk az embereket az imádkozásra, és vissza kellene állítani az Istenhez való kapcsolatunkat, mielőtt túl késő lesz! - Azért is kellene imádkozni, hogy az Úr nyissa ki a muzulmánok szemét, azokét, akik nyugaton élnek, de a többiekét is, hogy tudhassák, hogy senki másban nem üdvözülhetnek, egyedül Jézus Krisztusban!  - mint ahogyan Péter apostol a Szanhedrin előtt tanúskodott. (Ap. Csel. 4, 12)

A kereszténység mindenhol, ahol az iszlám elterjedt, csaknem teljesen, vagy teljességgel eltűnt - lásd Törökországot, Észak-Afrikát, Szíriát, stb.
Spanyolországban 800 évig tartott, amíg az iszlámot vissza tudták szorítani, és most mi itt Európában tárt karokkal újra felvesszük!
Mi, keresztények saját magunkat feladjuk, és szándékosan a vágóhídra megyünk!!!
Végül mi, keresztények is, miként az indiánok Amerikában, kénytelenek leszünk "rezervátumban" élni, ha egyáltalán élni fogunk!
Talán most már értik a vázolt problémák miatti aggodalmamat. Én alaposan  dokumentálódtam, és nem vagyok összeesküvés-elmélet gyártó!
Ezek valóban nagyon komoly problémák, és köszönöm megértésüket.

Urunk és Üdvözítőnk ezt mondja: "Azt pedig jegyezzétek meg, hogy ha tudná a ház ura, hogy melyik őrváltáskor jön a tolvaj, virrasztana és nem hagyná betörni a házába. Azért legyetek ti is készen, mert abban az órában jön el az Emberfia, amelyikben nem is gondoljátok."   (Mt 24,43-44)
Jézus mindannyiunkat, az egész kereszténységet hívja, hogy ébredjünk fel!
Ugyanakkor azt mondja: "Ti vagytok a föld sója!   Ti vagytok a világ világossága!"  (Mt 5,13-14)
Mutassuk meg, hogy mi azok is vagyunk: a föld sója és a világ világossága!
És legyünk éberek!  Jézus Krisztus nevében tárjuk fel a hazugságokat, amelyekkel elárasztanak bennünket!
Imádkozzunk, hogy a mi Urunk és Üdvözítőnk, Jézus Krisztus, Ö maga, aki győzött a halál és az ördög fölött, húzza keresztül és semmisítse meg a Bilderberg-csoport és az embergyűlölők mindezen terveit!
A Szentháromság Isten maga vigyázzon ránk, és adjon nekünk bátorságot a hitben! 
Amen.

Walther Sinn, Pfarrer - preot
Evangelisches Pfarramt A.B. - Parohia Evanghelica C.A.
RO - 317295 SEMLAC  Nr. 734
Jud. ARAD  -  Rumänien
Tel./Fax                :   0040 - 257 - 534106           (ROMTELECOM)
Mobil  Phone      :   0040 - 742 - 278607           (ORANGE)
Mobil  Phone      :   0040 - 770 - 639826           (RDS)
Tel.                       :   0040 - 357 - 440915           (RDS)
Fax                       :   0040 - 357 - 440916           (RDS)
E-Mail:                   walthers12@yahoo.de          



Predigt für die Landeskirchenversammlung, am Samstag, den 14. November 2015 in der Stadtpfarrkirche in Hermannstadt (Walther Sinn, Pfarrer in Semlak)

Predigtwort:  Matthäus 24, 43-44
Unser Herr und Heiland Jesus Christus spricht:  "Das sollt ihr aber wissen: Wenn ein Hausvater wüsste, zu welcher Stunde in der Nacht der Dieb kommt, so würde er ja wachen und nicht in sein Haus einbrechen lassen. Darum seid auch ihr bereit. Denn der Menschensohn kommt zu einer Stunde, da ihr's nicht meint."     (Mt. 24, 43-44)
Predigtlied:  EG 234, 1-5   Wach auf, wach auf, 's ist hohe Zeit

Sehr geehrter, hochwürdiger Herr Bischof,
Hohe Landeskirchenversammlung,
Liebe Schwestern und Brüder, liebe Brüder im Amt,
für diesen Gottesdienst habe ich nach einem passenden Text gesucht, aber da wir uns gegen Ende des Kirchenjahres befinden, hat sich der Text des heutigen Evangeliums gerade gut ergeben.  Ob es ein Bibelwort dieser Woche, oder der kommenden Woche ist, es geht fast in allen Texten darauf hinaus, daß wir uns darauf einstellen sollen, daß
1.    eines Tages der Herr kommen und von uns Rechenschaft fordern wird.
2.    wir die Zeichen der Zeit erkennen und dementsprehend handeln sollen

Jesus Christus spricht in diesem Evanglium darüber, daß wir wachen und bereit sein sollen !    Wachsam und bereit sollen wir sein in der Stunde, in der ER selbst, der Herr, kommen wird.
Jesus vergleicht sein Kommen mit dem eines Diebes in der Nacht - ganz plötzlich und unerwartet, vielleicht während des ersten tiefen Schlafes, wenn wir es gar nicht erwarten.  Wie schlimm und grausam es ist, müde zu sein, und in diesem ersten Schlaf plötzlich geweckt zu werden, habe ich beim Militär erfahren, als wir beim Wachdienst in einen 3 x 3 Stunden-Rhythmus eingeteilt waren: Studieren-Schlaf-Wache.
Daß nicht nur der Herr plötzlich kommt, sondern auch der Versucher, der Satan, der Durcheinaderbringer, sagt uns die Hl. Schrift ebenfalls.
Nun stellen wir fest, daß es auch in der Vergangenheit komische Zeiten gab, jedoch sicher nicht in dem Maße, wie heutzutage !
Massenmanipulationen gab es immer wieder, aber in unserer Zeit werden sie ganz hochgetrieben, leider ohne daß die meisten Menschen es überhaupt  merken. Und wir in der Kirche schwimmen irgendwie mit und lassen uns da manches einreden.
Vielleicht waren die Worte unseres Herrn und Heilandes Jesus Christus nie so brennend aktuell, wie sie es gerade in unserer heutigen Zeit sind.
Der Dieb oder der Feind, der in der Nacht kommt - es kann natürlich auch die geistige Nacht gemeint sein - kommt heute nicht plötzlich !
Nein, er hat sich seine Strategie bereits vor Jahrezehnten sehr gut und gründlich überlegt, das Tarrain gut ausgekundschaftet, genau so, wie die Bankräuber das gewöhnlich bis ins kleinste Detail tun !
Wenn dann der Einbruch in der Bank stattfindet, läuft gewöhnlich alles wie am Schnürchen, denn man hat vorher mit allen möglichen Varianten und  Einzelheiten gerechnet, sie alle einmal durchgespielt und heimlich ausprobiert.
So ist es auch mit dem Dieb - bzw. dem Feind der Kirche Jesu Christi ! Er kann nicht unvorbereitet kommen, sondern, um auch einen guten Erfolg beim "Einbruch" zu haben, hat er seine Taktik bereits vor Jahrzehnten gut  zurechtgelegt.  Nun wendet er diese Taktik nur noch an, gaukelt den Menschen lauter schöne Sachen vor, und bei allem Verderben, das er anrichtet, klatschen ihm die Menschen sogar lauten Beifall.
Seit einiger Zeit bin ich sehr besorgt darüber, was nicht nur in Europa, sondern auch in der Welt geschieht !    Ich kann es gar nicht glauben, daß wir darüber ruhig schlafen können !    Ich möchte anhand der Politik nur einige Beispiele nennen; diese könnten sicher noch unzählig erweitert werden:
Im Laufe der Jahrzehnte gab es verschiedene Aktionen:
-       1980:       Aktion "Rettet den Baum"
-       1990:             "Rettet den Regenwald"
-       2000:             "Rettet den Eisbär"
-       2010:             "Rettet den Euro"
-       2013:             "Rettet Griechenland"
-       2015:             "Rettet die Flüchtlinge"
-       2020: wird es heißen:  "Rette sich, wer kann"

Dazwischen geht es auch um den "Klimawandel", der physikalisch erklärt werden kann, da in großen Zeitabständen immer wieder die Sonne Explosionen aufweist, die das Klima beeinflussen.  Klimaänderungen hat es, seit der Erschaffung der Erde schon immer gegeben - eine davon ist die jetzige.
Dabei organisieren die Staatschefs große Konferenzen, wie dieser Klimawandel rückgängig gemacht  werden kann.
Es ist also eigentlich ein CO2-Betrug durch die Globalisten, wie auch viele andere Programme bloß ein Betrug der Menschen sind!  
 So wurden am 11. Sept. 2001 die Zwilligstürme des WTC in Manhattan willkürlich gesprengt (implodiert) - es gab keinen Angriff von Terroristen!     Um ein bestimmtes Ziel verfolgen zu können, waren der US-Regierung etwa 2500 Menschen nicht zu schade, um sie in die Luft zu jagen!   Für solche Regierungen sind Menschen nur Nummern!  
Auch die Finanzkrise wurde 2008 künstlich  erzeugt.
Der Magnetische Nordpol, der mit dem geographischen Nordpol nicht übereinstimmt,  ändert seine Position jährlich sogar um bis zu 80 km und wird in nächster Zeit einen großen Sprung machen und aus dem Norden Kanadas in Sibirien landen.  Die magnetischen Pole selbst wandern abhängig von der Stärke der Sonnenaktivität und von den geologischen Aktivitäten im Erdinneren.  All das wird Änderungen mit sich bringen, die wir Menschen mit sogenannten Sparmaßnahmen und anderen Einfällen von Idioten, die uns etwas vorgaukeln, nicht werden beeinflussen können!
Zum Thema "Klimawandel" gehören auch die sogenannten Energiesparlampen, die eigentlich schädlich sind, da sie verschiedene giftige Substanzen beinhalten (Phenol usw.), elektromagnetische Einwirkung auf unseren Körper haben und durch das Quecksilber hochgiftig sind. Das gefärliche Quecksilber, das ausströmt, gelangt in die Lungen und in der Erde ins Grundwasser.   (5 mg Quecksilber macht 5.000 L Wasser ungenießbar)  Energie wird durch diese Energeisparlampe gar nicht eingespart, da die Produktionskosten viel höher sind, als bei den normalen Glühbirnen !   Und beim Recykeln wird viel Energie verbraucht und es entsteht durch die Elektronik nur Sondermüll; und ob das Quecksilber herausgefiltert wird, ist eine andere Frage !    Außerdem ist das Licht ein kaltes Licht, also ungemütlich und ähnelt gar nicht dem Spektrum des Sonnenlichtes !   Dazu hat eine Energiesparlampe auch keine längere Lebensdauer, als eine normale Glühbirne und eignet sich für den Haushalt gar nicht.

Der normalen Glühbirne gleicht die Halogenglühlampe am meisten, doch auch sie soll von der EU verboten werden !
Dabei geht es gar nicht wirklich um Ökologie, Klima, Umwelt und Rettung der Erde, sondern um die Bereicherung der Konzerne !!!
Den Konzernen selbst geht es auch gar nicht darum, den Menschen irgendwie behilflich zu sein, sondern vielmehr um ihre eigenen Gewinne!
Der Chemiker Gary Zörner sagt, daß diese Energiesparlampen sofort verboten werden müssten !
Eigentlich nur eine kleine Gruppe im EU-Parlament hat darüber entschieden - ohne ein entsprechendes Gutachten zu haben.
So schleicht sich der Feind oder Dieb in unsere Mitte, ohne daß wir es merken.
Nicht zu vergessen die Kriege, die Amerika schon seit Jahrzehnten willentlich führt und Gründe dafür an den Haaren herbeizieht: - in Vietnam allein mit 2 Millionen Toten, im Irak, in Afganistan, in Yugoslavien, in Lybien und jetzt in Syrien. Kriege gab es noch in Äthiopien, in Somalia, Dabei sterben Millionen Menschen, doch keiner denkt daran, Amerika dafür des verbrecherischen Genozids zu bezichtigen !   Auch für die Zusammenstöße in der Ukraine sind Amerika und seine verbündeten verantwortlich.  So ist auch der Iran  seit langem im Blickfeld der USA.
Dabei werden die Probleme der Menschenrechte und der Religionsfreiheit vorgegaukelt, d.h., daß man in deren Interesse handelt.
Seit Jahren baut die USA um Russland und China Militärstützpunkte auf.
Die USA und die NATO haben der Welt noch nichts Gutes gebracht, sondern nur Krisenherde am laufenden Band!
Außerdem ist Deutschland seit dem 2. Weltkrieg ein von den USA bis zum Jahr 2099 besetztes Land und bloß eine GmbH der USA, wobei der jeweilige Bundeskanzler bloß der Chef dieser GmbH ist.
Was die sogenannte Rettung Griechenlands betrifft, so hat das griechische Volk von dem Rettungspaket von etwa 154 Milliarden Euro nur 5 Milliarden bekommen, also etwa 2,5%. Den Großteil des Geldes von fast 98% haben die Banken verschluckt.   Wo ist denn so die Rettung Griechenlands ???   Wer wurde eigentlich gerettet ?

Vergessen sei auch nicht die kontrollierte Bevölkerungsreduzierung (Codex Alimentarius) durch die Pharmaindustrie und Weltgesundheitsorganisation, die eigentlich wie eine internationale Mafia funktionieren und Gentechnik befürwortet.
Unlängst hat Rumänien dem Gebrauch von genmanipulierten Samen zugestimmt.  Damit schneiden wir uns den Ast unter den Füßen ab!
Verschiedene Krankheiten wie Ebola, Aids und Krebs werden in den Labors künstlich erzeugt und die Erreger den Menschen durch verschiedene Impfungen eingefügt: z.B. durch die Impfung zum Vorbeugen der Grippe.
Denken wir an die Schweinegrippe, an die Geflügelgrippe, die ebenfalls nur Lügen waren.
Vieles in der Welt ist auf Lügen aufgebaut!
Mit den neuen  Lehrplänen  für die Schulen  wird in der ganzen Welt  Gehirnwäsche  und  "mind control"  vorangetrieben.
Political Correctness wird überall groß geschrieben!
Nicht umsonst warnt uns Jesus vor dem Dieb, der in der Nacht  plötzlich einbricht!
Beinahe "allmächtige" geheime Organisationen ziehen bei "allen" großen und globalen politischen Entscheidungen im Hintergrund die Fäden. 
Eine der größten und gefährlichsten dieser Art sind "Die Bilderberger", die vielleicht alle gleichzeitig auch Freimaurer sind. Sie stellen die elitärste, einflussreichste und vor allem skrupellos gefärlichste aller Geheimbünde dar. Viele kleinere und große Kriege werden von ihnen entfacht und haben Hunderttausenden oder Millionen von Menschen weltweit das Leben gekostet.
Sie wollen den wirtschaftlichen Zusammenbruch und so die Völker in einen 3. Weltkrieg hineinziehen, mit dem Ziel, EINE NEUE  WELTORDNUNG  zu schaffen, durch die sie ihre absolute Macht weltweit ausüben.   Diese satanische Schattenregierung hat mehr Einfluß als Staatsoberhäupter, will globale Macht, die Abschaffung der Demokratie und vor allem die Vermehrung ihrer eigenen privaten Gewinne !  Der Öffentlichkeit wird das als Globalisierung verkauft.
Dahinter steckt weltweite Einflußnahme, die Kontrolle aller Resourcen, der Handeslmärkte und des internationalen Bankensystems, die Gleichschaltung der Massen, die Beseitigiung nationaler politischer Strukturen, das Beherrschen des Militärs und des  Geheimdienstapparats, die Schaffung eines globalen Superstaates, also, eine Weltregierung unter dem Motto "Novus Ordo Seclorum", die Neuordnung der Zeitalter oder "Die Neue Weltordnung", eigentlich eine Weltdiktatur !

Das Ziel ist, das Auslöschen des Christentums, damit kein Widerstand mehr da ist !       Ein Beispiel dafür ist das Verbannen der Kreuze aus den Schulen im Westen selbst durch Bischöfe und das Verbieten der Nationalflaggen, die ein Kreuz haben !
Die Gruppe der Bilderberger, etwa 120 Mitglieder, setzt sich zusammen aus Staatschefs, Bankiers, einflußreiche Politiker, die 88% der Welt kontrollieren, darunter Rothschilds, Rockefeller usw. Diese  treffen sich seit 1954 (in Osterbeek, inder Nähe von Arnheim, Holland, an der Deutschen Grenze - Luxushotel "De Bilderberg") einmal jährlich für 4 Tage ganz geheim irgendwo ganz abgeschottet, wo sie ihre Pläne besprechen.  (s. Andreas von Rétyi und  Daniel Estulin - Publizisten und Bilderberg-Kritiker)
"Die Bilderberger" schüren Kriege und wollen dadurch eine große Weltkrise einleiten, damit die Menschen, die nach Frieden hungern, diese Neue Weltordnung akzeptieren.
David Rockefeller, Weltbankier und Bilderberger sagte: "Alles, was wir benötigen, ist die eine, richtige große Krise, und die Nationen werden die Neue Weltordnung akzeptieren."
Die  EU  und alle Gremien und Arbeitsgruppen wirken leider nicht zum Wohl der Europäischen Völker, sondern über Hintertürchen versucht man, den Menschen  verschiedene Lügen als Wahrheiten aufzutischen.     Die Souveränität der EU-Staaten wird zerstört und eine bürokratische Diktatur wird aufgebaut !

Ein Produkt der "Bilderberger" und der Krisenherde, die die USA in der ganzen Welt verursacht, sind die "Flüchtlinge" - das aktuellste Thema. Nur die wenigsten, vielleicht 1% sind tatsächliche Flüchtlinge! Alle anderen - sind es doch lauter Männer zwischen 18 und 35 Jahren - sind eigentlich eine fertiggestellte muslimische Armee, die jederzeit bereit ist, im Westen, vor allem in Deutschland, Österreich und Schweden zuzuschlagen. Es ist eine tickende Zeitbombe - man hat den Feind mitten unter sich!   Wo sind denn die Frauen, die Alten und die Kinder ? Viktor Orban hat die Gefahr erkannt und richtig gehandelt!    
Natürlich sollte den echten Flüchtlingen, die wirklich vor dem Krieg fliehen und vor allem den Christen, denen Lebensgefahr droht, geholfen werden !       Aber ebenso sollten auch die Islamischen Staaten den moslemischen Flüchtlingen helfen und nicht 200 Moscheen in Deutschland bauen wollen!
Die "Flüchtlinge", eigentlich eine moderne  Völkerwanderung, sind für Europa ein Trojanisches Pferd, eine moderne Landnahme!
Als Lüge wird damit die Multikulturalität als eine "Bereicherung" propagiert!    Deutschland wird bereichert durch "Ingenieure, Gehirnchirurgen, ausgebildete Kosmonauten" - ist die Parole; dabei sind sehr viele "Flüchtlinge" - ich würde sagen "Eroberer" Analphabeten, die nur ein Ziel haben:  den Islam zu verbreiten.
In Berlin allein gibt es bereits 80 Moscheen!  Es entstehen Ghettos und Parallelgesellschaften.    Wo ist die so gepriesene Bereicherung?
Angela Merkel hält die Völkervermischung für unvermeidbar; sie sei eine Begleiterscheinung der Globalisierung. Ja, sie treibt sie sogar vehement voran !
Mit dieser Flüchtlingspolitik verwirklicht Angela Merkel als eine Hochverräterin im Auftrag der Bilderberger und der USA den Genozid am Deutschen Volk, auch unserer ausgewanderten Gemeindeglieder, vielleicht mit der Zeit ganz Europas, und damit den sogenannten Kalergi-Plan (siehe:  Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi), d.h., eine Vermischung von Asiaten und Afrikanern mit den Europäern, damit eine minderwertigere Rasse entsteht, die leicht zu beherrschen ist und so die Neue Weltordnung einleitet, in der keine Religion erwünscht sein wird!
Angela Merkel als "Hausvater" (Hausmutter) - siehe unser Predigtwort - wacht nicht, daß der "Dieb" nicht einbricht, sondern vielmehr ruft und bittet sie ihn herein  - ohne das Volk zu fragen!  Sie selbst nimmt aber keinen auf !    
Die EU und die afrikanischen Staaten haben am Donnerstag, den 12. November 2015 ein Abkommen verabschiedet, um illegale Zuwanderung zu bekämpfen und gleichzeitig legale Migration zu fördern. Für diesen Zweck wurde ein milliardenschwerer Fonds gegründet;  bisher sind es 1,8 Milliarden Euro - aber, was ist das schon gegenüber den fast 200 Milliarden die ohne Erfolg an Greichenland gezahlt wurden?
Somit wird auch Europa zu einem Krisenherd durch die USA wie viele andere Teile der Welt auch, dem der Zusammenbruch folgen wird !
Daß die Medien schweigen und alles schönreden, kann man den USA verdanken, von denen sie finanziert werden, um die Leute unendlich zu verblöden !
Nicht umsonst ruft uns Petrus zu: "Seid nüchtern und wachet; denn euer Widersacher, der Teufel, geht  umher wie ein brüllender Löwe und sucht, welchen er verschlinge. Dem widersteht, fest im Glauben, und wisst, daß ebendieselben Leiden über eure Brüder in der Welt gehen"  (1. Petrus 5,8-9)

Wir werden aufgefordert, die Zeichen der Zeit zu erkennen und dementsprechend zu handeln !
Was ist zu tun ???    Wir haben wachsam zu sein, wie Jesus sagt.
Wir haben die Politiker dazu zu bewegen, keine Kriege mehr zu führen !
Wir haben unsere christlichen Werte und unseren christlichen Glauben zu verteidigen !    Statt die Abtreibung zu propagieren, sollte auf das Familienleben und die Geburt der Kinder mehr Gewicht gelegt werden !
Abtreibung wird einerseits zugelassen und propagiert, andererseits schreit man auf, daß die Bevölkerungszahl zurückgeht - und aus diesem Grund bringt man Ausländer ins Land.
Wir sollten zum Gebet aufrufen und uns zu Gott rückbesinnen, bevor es zu spät ist !  -  auch zum Gebet, daß der Herr den Muslimen, die im Westen sind, aber auch den anderen, die Augen auftut, damit sie erkennen, daß in keinem anderen das Heil ist, als in Jesus Christus allein ! - wie Petrus vor dem Hohen Rat aussagte.  (Apg. 4, 12)
Die Christen sind überall, wo der Islam sich ausgebreitet hat, fast gänzlich oder total verschwunden - siehe Türkei, Nordafrika, Syrien usw.
In Spanien hat es 800 Jahre gedauert, bis der Islam verdrängt werden konnte  -  und nun nehmen wir den Islam mit offenen Armen in Europa wieder auf !
Wir Christen geben uns selber auf und gehen willentlich unserer Schlachtbank entgegen !!!    Wir werden zuletzt, wie die Indianer in Amerika, in "Reservaten" leben müssen, wenn überhaupt!
Vielleicht verstehen Sie jetzt meine Besorgnis über die Probleme, die ich erwähnt habe.  Ich habe mich genau dokumentiert und bin kein Verschwörungstheoretiker !
Es sind wirklich akute Probleme und ich danke für Ihr Verständnis.
Unser Herr und Heiland sagt:  "Das sollt ihr aber wissen: Wenn ein Hausvater wüsste, zu welcher Stunde in der Nacht der Dieb kommt, so würde er ja wachen und nicht in sein Haus einbrechen lassen. Darum seid auch ihr bereit. Denn der Menschensohn kommt zu einer Stunde, da ihr's nicht meint."
Jesus ruft uns alle, die gesamte Christenheit, zur Wachsamkeit auf !
Zugleich  sagt er:  "Ihr seid das Salz der Erde. Ihr seid das Licht der Welt !"  (Mt. 5, 13. 14)
Zeigen wir es, daß wir es auch sind:  Salz der Erde und Licht der Welt !
Und seien wir wachsam !      Decken wir im Namen Jesu Christi die Lügen auf, mit denen man uns entgegenkommt !
Bitten wir unseren Herrn und Heiland Jesus Christus, er selbst  möge, als Sieger über den Tod und den Teufel, auch alle diese Pläne der Bilderberger und Menschenfeinde durchkreuzen und zunichtemachen !
Der Dreieinige Gott möge selbst über uns wachen und uns Glaubensmut schenken !            
A m e n .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése