2016. 02. 27.

Ezüstfenyő-díjat kapott Tófalvi Éva

Ezüstfenyő-díjakat adott át Kelemen Hunor szövetségi elnök az RMDSZ Szövetségi Képviselők Tanácsának (SZKT) szombati marosvásárhelyi ülése előtt. A 14 éve létrehozott díjat olyan személyek kapják, akik kiemelkedő munkát végeztek a magyarság szülőföldön való megmaradásáért és az RMDSZ programjának megvalósításáért.
tofalvi eva vn 001_b 
Tófalvi Éva. Az aktív sport mellett részt vesz a közéletben is
Csíkból idén a díjat olyan hölgy kapta, aki Romániát képviselve a nemzetközi sportban bátran vállalja székely-magyarságát. Tófalvi Éva ugyanis méltán lehet példaképe az itthon maradásnak és az itthon való boldogulásnak, hiszen vállalta ezt, még akkor is, ha a sportban nehéz és magyarként még nehezebb érvényesülni – írja közleményében az RMDSZ Csíki Területi Szervezete.
Éva az aktív sport mellett, amikor Hargitafürdőn tartózkodik, részt vesz a közéletben is. Tagja az RMDSZ-nek, és a szövetség Csíkszeredai Nőszervezetének az elnöke. E díjjal köszönik meg neki, hogy nemcsak a sportban, hanem nőként a közéletben is szerepet vállal. Mivel Tófalvi Éva jelenleg az oroszországi Tyumenben zajló Európa-bajnokságon vesz részt, díját Lőrincz Csilla, az RMDSZ Csíki Területi Nőszervezetének elnöke vette át.

székelyhon.ro

Tetszik az egyik bejegyzés, amit szívesen megosztok, mert ez is székely termék:
"Egy ezüstfenyővel több lett a Hargitán!
Éva gratulálunk és eredményes versenyt is kívánunk, csak medvét onnan ne hozzál, mert itt van belőlük elég."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése