2016. 02. 20.

Hirdetés: 2016. február 21.



1. Ma délután fél 5 órakor keresztúti ájtatosságot végzünk. Szerdán és pénteken ½ 6 órakor.

2. Plébániai hittanórát tartunk minden osztály számára. Pénteken az elsőáldozásra és bérmálásra készülőket várjuk.

3. Szerdán 18 órakor Jegyeskurzus a Millenniumi templom Mailáth termében.

4. Csütörtökön 17 órakor Medjugore-i imaest a Segítő Mária Gimnázium dísztermében. Rózsafüzér, szentmise és szentségimádás.

5. A IX-XII-es tanulók és államvizsgázók figyelmébe ajánljuk: A Hargita Megyéért Egyesület, Hargita Megye Tanácsával közösen létrehozta a Hargita Megye az Ifjúságért programot, amely több ösztöndíjat foglal magába. Részletes információk a www.hargitamegyeert.ro,  www.hargitamegye.ro weboldalon.

6. Adójuk 2%-ával segíthetik az Egyházközségi Apostol kiadását, és a Salus Communis egyesület támogatásával a Krisztus világa folyóiratot adjuk ki. Űrlapok a sekrestyében, a kegytárgyasnál és a plébánián kapható.

7. Románia alkotmány módosításáért, hogy az Alaptörvénybe kerüljön bele: a házasság egy férfi és egy nő életközössége -  aláírásgyűjtést még folytatjuk minden szentmise után a sekrestyében, hétköznap a plébánián.

8. Szombaton ministránsképző 10 órától.

9. Katolikus sajtó termékek, Krisztus világa februári száma kapható.
10. Ft. + Botár Gábor a székelyudvarhelyi Kis Szent Teréz Plébánia plébánosa temetése Csíkszentgyörgyön lesz kedden 12 órakor a Kálvária-temető ravatalozójából. 1989-1990 között plébániánkon tevékenykedett mint segédlelkész . Imádkozzunk érte.
11. Előre hirdetjük, hogy március 4-én pénteken a csíkszeredai nőszövetségek közös imaestjére kerül sor a Millenniumi templomban. Fél 6-tól keresztút, szentmise és a Kubai nők vallásos életét bemutató vetítés is lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése