2013. 05. 14.

Szabadlábon védekezhetnek Borbolyék

A marosvásárhelyi Ítélőtábla elutasította a korrupcióellenes ügyészség (DNA) előzetes letartóztatásra vonatkozó kérését, Borboly Csaba és őrizetbe vett társai szabadlábon védekezhetnek.
A marosvásárhelyi Ítélőtáblán kedden délután 4 óra után hirdette ki a bíró az ügyben hozott határozatot: Borboly Csaba, a Hargita Megyei Tanács elnöke, 
Sófalvi László, a testület volt alelnöke, 
Pálffy Domokos megyei önkormányzati képviselő és Csiszér Botond Benedek, a megyei útügyi igazgatóság ügyvezető igazgatója szabadlábon védekezhetnek az ellenük indított büntetőeljárás során. A bíróság 30 napos lakhely-elhagyási tilalmat rendelt el számukra, tisztségüket ebben az időszakban nem tölthetik be. A részletekre visszatérünk.

Forrás: www.szekelyhon.ro
A tegnap külön imádkoztunk világi elöljáróinkért (az Orbán kormányért), mert újabb támadást indított ellenük az EU Parlament balliberális bandája a magyar komcsik biztatására, és itthon a román nacio-szocialisták támadják különféle módon az erdélyi magyarság választott vezetőit.
Bukarestben és más városokban is tűntetnek a postások,ezért figyelem elterelésre nagyon alkalmas a magyar veszélyt bedobni. Az egyszerű román munkások is látják már az igazságot, tüntetnek. A kormány szét fog esni. Quam primum!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése