2015. 01. 03.

Hirdetés: 2015. január 4.



1. Ma folytatjuk 9 órától a házszentelést a meghirdetett beosztás szerint. A Fűzfa utca 2 számtól 11 órakor kezdjük a házszentelést. A 2015. ÉVI HÁZSZENTELÉS BEOSZTÁSA
2. Hétfőn 18 órától a CSÍKSZENTSIMONI  IFJÚSÁGI FÚVÓSZENEKAR a szokásos  újévköszöntő  koncertjét  tartja a Csiki Játékszín nagy termében
3. Kedden, január 6-a Vízkereszt napja, kötelező ünnep. Szentmisét végzünk reggel fél 7, 7 órakor, de. 11 órakor és este 6 órakor. Kérjük a kedves híveket, hogy a szentmisén való részvételüket egyeztessék a Szentkereszt fogadásával.
4. Pénteken délután 17 órától a Polgármesteri Hivatal  gyűléstermében   FERENC JÓSKA FÚJATJA A TROMBITÁT címmel népzenei visszaemlékezést lesz az első  világháborúra az anyaországi Kákics zenekarral. Az előadást megnyitja a  fővédnök, Varga Tamás, a Honvédelmi Minisztérium államtitkára. Az előadás  ingyenes. Ugyanott 18 órától Kádár Gyula, Gábor Áron életútja címmel könyvbemutató lesz.
5.   Akik külön házszentelést kérnek, azoknak január 10-én, szombaton megtartjuk. Aki kéri, szíveskedjék a plébánián bejelenteni.
6.   Keresztény újságok, folyóiratok, kalendáriumok, könyvek és kegytárgyak kaphatók a kegytárgyasnál.

Ajánló:
Ki az igazi bölcs?
Óévi hálaadás és beszámoló 2014-ről
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése