2014. 09. 13.

Hirdetés: 2014. szeptember 14.



1.    Ma a Szent Kereszt templom búcsúja és örökös szentségimádási nap, amit a Szent Kereszt templomban tartunk. 
A szentségimádást két részben végezzük: reggel 8-11 óráig és du. ¼ 2-től 17 óráig. Ferenc pápánk felhívására e nap világszerte imádkozunk a békéért. A délelőtti és déli miserend nem változik.
2.     Délután 6 órakor tartjuk búcsús misénket, ezért az 5 órás és az esti 7 órás szentmise elmarad. 
3.     Meghívott szónok, Exc. dr. Kiss-Rigó László Szeged-Csanádi megyéspüspök úr.
A templom búcsú öreg templomunk névnapja, a szentmisén való részvétellel megtiszteljük őseinket is, akik felépítették e templomot, gondozták és reánk hagyták. Kérjük a kedves híveket, hogy e búcsús misén lehetőleg minél többen vegyenek részt.
4.   Hétfőn, Fájdalmas Szűzanya napja, új tanévkezdés. Adjon a Jóisten erőt, kedvet és türelmet a tanulóknak, pedagógusoknak és a szülőknek is.
5.   Szeptember 20-án (szombaton) Családi Napot szervez a Gyulafehérvári Caritas Családsegítő Szolgálata a Petőfi utca 39. szám alatti Caritas központba 10.00 – 18.00 óra között. A programot megtekinthetik a hirdetőtáblán.
6.   Szombaton 10 órától ministránsképző.
7.   Megjelent a Krisztus világa szeptemberi száma. Színes és tartalmában gazdag havilap kapható a kegytárgyasnál, a sekrestyében és a ministránsoknál. Figyelmükbe ajánljuk a többi katolikus lapot is.
8. Egy beteg hívőnk szívműtétre szorul, egészségi állapota súlyos. Eddig 2000 lej adomány gyűlt össze, még kétszer ennyire van szükség a műtét teljes összegéhez, ezért a mai nap is az ő megsegítésére fogunk perselyezni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése