2015. 03. 21.

Magyar-görög mérkőzés

Minden jegy elkelt a Magyarország-Görögország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre, amelyet a Groupama Arénában rendeznek jövő vasárnap; a találkozót így 22 ezren tekinthetik meg a helyszínen.

A Magyar Labdarúgó Szövetséget (MLSZ) örömmel tölti el, hogy ekkora az érdeklődés a meccs iránt. A jegyeladási adatok azt mutatják, hogy a szurkolói kártya nem akadályozza a mérkőzésre járást - mondta Sipos Jenő szóvivő.

Bár az utóbbi időben többen próbáltak hangulatot kelteni a szurkolói kártya ellen, a válogatott mérkőzése bizonyítja, hogy az nem akadálya, hanem sokkal inkább elősegítője a gyors és kényelmes jegyvásárlásnak - mondta Sipos.
Az MLSZ arra kéri a szurkolókat, hogy lehetőség szerint időben érkezzenek meg a stadionba, elkerülendő az esetleges torlódásokat a kapuknál. A találkozó előtt látványos felvezető show-műsorral készül a szövetség.
Az F csoportban harmadik helyen álló magyar válogatott jövő vasárnap 20.45 órától lép pályára a görögök ellen, akik mindössze egy ponttal a csoport utolsó, hatodik helyét foglalják el.

napi.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése