2016. 01. 12.

Soros Tours: útikönyv hazatérő muszlimoknak

El kell ismerni, hogy Soros György tevékenysége eddig sikeresnek bizonyult. A 2015-ös évben alaposan kihasználta az Európai Unió jóhiszeműségét, naivitását, jogi és védelmi gyengeségeit és civil aktivistáknak nevezett liberális harcosai segítségével mintegy 1 millió migránst hozott csak Németországba, az EU többi részébe pedig még további százezreket – illegálisan. A Soros Tours ezzel az Európába beutaztatók között a legnagyobbá nőtte ki magát. Az áldásos tevékenységnek viszont meg is lett a következménye. A különböző turnusok csoportjai számos fakultatív programot is szerveztek maguknak: így például Párizsi tömegmészárlást, Kölnben újévi erőszakot.
Amikor a francia rendőrök azt hitték róluk, hogy városnéző körúton vannak a Fény városában, valójában a lehetséges célpontokat és azok becserkészésének lehetőségeit mérték fel. Kölnben – és számos más helyszínen – otthonról hozott újévi szokásokat mutattak be a helyi lakosoknak, úgy mint a petárdák belövése a szórakozók tömegébe, lányok körbevétele, tapogatása és kirablása – ínyenceknek megerőszakolása. Közben fiatal, erőteljes, arab és észak-afrikai kinézetű férfiaknak álcázták magukat, ezzel teljesen megtévesztve a német rendőrséget.
Ám ez csak a jéghegy csúcsa, mert számtalan – migránsok által elkövetett – bűncselekményt hallgatott és hallgat el a rendőrség a liberális politikusok nyomására, és a velük egy követ fújó média is csak a migránsimádatot szajkózza.
A Magyar Idők is több alkalommal beszámolt arról, hogy a Soros által pénzelt mintegy 5000 „civil” szervezet földalatti hálózata már évekkel ezelőtt kiadott egy kézikönyvet, amelynek munkacíme lehetne a „Hogyan rohanjuk le Európát?”. A Soros Tours ebben jogi és utazási tanácsokat ad a migránsoknak, és ők bizony meg is fogadják azokat. Soros többször mondta, hogy Európának komoly összeget kellene fektetnie az illegális bevándorlók integrálásába. A kölni és az a köré terebélyesedő események azonban azt bizonyítják, hogy az integráció a migránsok érdeklődésének hiányában – egyelőre – elmarad.
Soros György azonban sokat segíthetne ezen, ha akarna. Az integráció teljes költségéhez képest elenyésző összegbe kerülne egy újabb kézikönyv kiadása. Mondjuk a munkacíme lehetne a „ Útikönyv hazatérőknek, avagy hogyan játszd ki a Saríját”. Égető szükség lenne úgy másfél millió példányra a hiánypótló műből, de – a nyomdai költség is jelentősen csökken – egyből nyomtathatna úgy 3 millió darabot. A könyvben adhatna némi tájékoztatást a derék fiatal harcosoknak, hogy az általuk európai értéknek vélt italozást, drogozást, más asszonyának meggyalázását, a rendőrség semmibevételét hogy lehet otthon integrálni, a muszlim hétköznapok valóságává nemesíteni.

magyaridok.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése