2015. 12. 01.

Ez már több a soknál - a moszlimok ellopták a karácsonyt!

Európa háttérirányítói őrültek! - csak ezt lehet mondani. Súlyos ideológiai (szabadkőműves) háború zajlik az európai kultúra és a keresztény értékek ellen. A háttérhatalom beépíti a maga szélsőséges, felforgató elemeit a világi és egyházi vezetésbe, majd háttérből irányítják a cselekvésre. Ez a módszerük (Lásd: Myron van Fagen, Vörös csillag Hollywood felett). Amíg az őshonos európai kisebbségek jogainak védelmében nem tudtak törvényt hozni, most a migránsokért készek mindent eltörölni, ami nekik nem tetsző.
De olvassuk a beszámolót.
**
A migránsválság miatt Európa-szerte extrém tervek születnek a sikeres integrációra, azonban sok esetben a fogadó országok identitását sodorja veszélybe az érkező embertömeg. 
Németországban a diáklányok nem hordhatnak rövid szoknyát, a svéd közintézményekben sorra levonják a nemzeti lobogót, legutóbb pedig egy olasz iskolában próbálták eltörölni a karácsonyi ünnepséget, nehogy a muszlim diákok rosszul érezzék magukat.
Matteo Renzi olasz miniszterelnök is kikelt az általános iskolai igazgató ellen, aki a multikulturalizmus nevében betiltotta az oktatási intézmény éves karácsonyi koncertjét. A 63 éves Marco Parma a párizsi terrortámadások miatt döntött úgy, hogy nem akarja hergelni a rozzanói iskolába járó muszlimokat, így a diákok idén nem emlékeznek meg Jézus születéséről, helyette téli koncertet adnak majd, kizárólag nem vallásos dalokkal. „A kisebbségekkel való párbeszéd nem azt jelenti, hogy a politikai korrektség nevében elfojtjuk az identitásunkat. Az olaszok, legyen szó nem vallásos vagy keresztény emberekről, sosem mondanak le a karácsony méltó megünnepléséről” – nyilatkozta Renzi a Corriere della Sera olasz napilapnak. Az ügy miatt egyébként lemondott iskolaigazgató nem először próbálta meghiúsítani a keresztény ünnepet, pár hete két anyának tiltotta meg, hogy az ebédszünetekben karácsonyi énekeket tanítson a diákoknak. Parma szerint a tanulók húsz százaléka nem keresztény vallású bevándorlók gyermeke, a multikulturális környezetben pedig probléma, ha a diákokat bizonyos szokások átvételére kényszerítik. A karácsonyi koncert eltörlése az olasz politikai elit körében is felkorbácsolta a kedélyeket, Matteo Salvini, az Északi Liga radikális olasz párt vezetője egyenesen badarságnak nevezte, hogy az iskolaigazgató hagyományok megsemmisítésével akar békét teremteni. „Az Iszlám Állam bolondot csinál belőlünk” – véli Salvini.
A bevándorlók hatékonyabb integrációjára Európa-szerte akadnak szélsőséges példák. Októberben a stockholmi Eva Brunne állt elő merész ötlettel az Európába érkező muszlimok szívélyes fogadtatására. A világ első leszbikus püspöknője a kelet-stockholmi kikötőben található Tengerészek templomából szerette volna eltávolítani a keresztet, hogy „a templom nyitva tudjon állni más vallások követőinek is”. A javaslat a svédek heves ellenállását váltotta ki, Kiki Wetterberg, a szóban forgó templom igazgatója úgy fogalmazott: ha bemegy egy mecsetbe, ő sem várja el a a muszlimoktól, hogy eltávolítsák vallási szimbólumaikat. Svédországban ezelőtt is megfogalmazódtak merész tervek, hogy a muszlimok jobban érezhessék magukat az északi országban.
Egy halmstadi iskola igazgatója az intézményben található összes svéd zászlót leszedette, hiszen azok „sértők lehetnek egyes diákok számára”. Bár az iskolában még sosem történtek etnikai vagy vallási alapú összetűzések, az igazgató szerint megelőző lépésről van szó, így a lobogó használata ezentúl csak nemzeti ünnepeken indokolt. A halmstadi diákokhoz hasonlóan az ausztrál tábori lelkészeknek is meg kell válniuk bevett szimbólumuktól, hiszen a katonalelkészek jelvénye és a rajta található mottó – állítólag – offenzív az országban élő muszlimok számára. Az „E jelben győzni fogsz” felirat sokak szerint a keresztes hadjáratokat idézi, így nincs helye a papok által használt szimbólumrendszerben.
Szintén a párizsi terrortámadás miatt gondolta újra irányelveit az Oxford University Press vállalat, amely az általa kiadott gyermekkönyvek íróinak megtiltotta a sertések ábrázolását. A kiadó egy szerzőjének küldött levélben hivatkozott arra, hogy a sertés vagy sertéshús könyvekben való szerepeltetése sértő lehet a muszilm és zsidó olvasók számára.

Judi Tamara, magyaridok.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése