2015. 12. 26.

Hirdetés: 2015. december 27.



1. Ma, Szentcsalád vasárnapján a perselyezés ma a Főegyházmegyei Családpasztorációs Központ támogatására történik. A du. 5 órás misére várjuk a 25., 50., 55. és 60. éves jubiláns házaspárokat és a családosokat.
2. Sárközi Sándor piarista atya édesanyja elhalálozott. Temetése hétfőn less a Kecskeméti Nagytemetőben. A Szent Kereszt templomban hétfőn reggel a ½ 7 órás szentmisét érte ajánljuk fel.
3. Hétfőtől csütörtökig hétköznapi miserend. Csütörtökön, Szilveszter napján az évi hálaadást este 6 órakor tartjuk a Millenniumi-templomban. Éjfél előtt félórával szentségimádást végzünk, majd köszöntjük az újévet.
3. Péntek január 1-je, Újév. Szűz Mária Istenanyasága ünnepe. Szentmisét végzünk reggel 8 órakor, de 11, ¼1 órakor, délután 5-kor és este 7 órakor. A ¼ 1-es mise utána szentségimádást végzünk ¾ 5-ig.
4.   A házszentelést január 2-től 6-ig tartjuk a hagyományos beosztás szerint. A beosztás megtalálható az Egyházközségi Apostolban. Házszentelés alatt minden zavaró körülményt kapcsoljunk ki, igyekezzünk együtt imádkozni, mert a 2016-os esztendőben nagy kihívások elé nézünk.
5. Katolikus újságok, folyóiratok, könyvek, A csíksomlyói búcsú eredettörténete kapható a kegytárgyárusnál.

Ajánló: 

 

 

 

 

 

 

 


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése