2015. 04. 19.

A CIA-ügynök utolsó vallomása bombaként robbant

Pénteken robbant a "bomba": Normand Hodges visszavonult CIA-ügynök ölte meg MARILYN MONROE-t és még összesen 37 embert a 41 éves CIA pályafutása során!

Normand Hodges (mivel halálos beteg) bevallotta a Sentara Norfolk General Hospital-ban (Virginia) tett tanúvallomásában, hogy 41 éven keresztül dolgozott a CIA-nak magas szintű titkos ügynökként és szakterülete azon emberek meggyilkolása volt, akik magas kockázatot jelentettek felettesei szerint a nemzetbiztonságra. 1959 és 1972 között 37 embert likvidált saját bevallása szerint. Mesterlövész és a harcművészetek valamint a mérgek és robbanóanyagok szakértője.
Egy 5-tagú sejtnek volt az egyik tagja, akik politikai merényleteket hajtottak végre az Egyesült Államokban. Az áldozatok többsége politikai aktivista, újságíró, művész, tudós, és egyéb vezető volt.

"Bizonyítékunk volt, hogy Marilyn Monroe nem csak Kennedy-vel tartott kapcsolatot (és aludt együtt), hanem Fidel Castro-val is. A felettes parancsnokom, Jimmy Hayworth mondta nekem, hogy meg kell halnia, és a gyilkosságnak mérgezésnek vagy túladagolásnak kell kinéznie" - mondta el Hodges. "Azelőtt soha nem öltem meg nőt, de engedelmeskedtem a parancsnak. Amerikáért tettem. Stratégiai információkat adhatott volna át a kommunistáknak és ezt nem hagyhattuk. Meg kellett halnia. Én csak azt tettem, amit tennem kellett."
A felettes Jimmy Hayworth már 2011-ben meghalt szívinfarktusban és az 5-tagú csapat 3 tagja már szintén halott.
Marilyn Monroe 1962. Augusztus 5-én halt meg éjfél és éjjel 1 óra között. Hodges elmondta, hogy bement a szobába miközben a nő aludt és beinjekciózta egy nagy adag chloral hydrate - tal (erős nyugtató) keverve Nembutal-lal (azonnal ható barbiturát), amivel gyakorlatilag megölte őt.

A CIA hírhedt a merényleteiről és megrendelt gyilkosságairól. Az 1970-es években zajló Church Committee meghallgatásokon már kiderült, hogy abban az időben számos külföldi vezető és elnök ellen elkövetett merényletkísérletben benne volt a keze.
Merényleteket hajtott végre sok külföldi vezető ellen:
Fidel Castro, a kongói elnök Patrice Lumumba, az elnök Sukarno Indonéziában, a francia elnök Charles de Gaulle, a jamaikai elnök Michael Manley, a kambodzsai Sihanouk herceg, a Costa Rica-i Jose Figueres elnök, a nicaragua-i külügyminiszter Miguel d'Escoto és a Dominikai Köztársaság elnöke Rafael Trujillo ellen.
Természetesen a leghíresebb gyilkosság, ami a CIA nevéhez és kezéhez tapad, az a J.F. Kennedy ellen mesterlövészek által elkövetett gyilkosság volt.
A mai napra lassan minden összeesküvés-elméletről előbb-utóbb ki is derül, hogy nem elmélet, hanem kőkemény összeesküvés-gyakorlat, amely zajlik körülöttünk!
Érdemes meghallgatni újra J.F.Kennedy rádióbeszédét a titkos, rejtett háttérhatalom létezéséről, mely a végén Őt is likvidálta: https://youtu.be/DW-AWh-d3r0

Világ helyzete

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése