2015. 04. 12.

FEKETE MADONNA ZARÁNDOKVONAT 2015. június 22-25.

Feliratkozni lehet Veress Katalinnál. Tel: 0741.098945


FEKETE MADONNA ZARÁNDOKVONAT
(2011 – 2012 – 2013 – 2014 - 2015)
Czestochowa – Krakkó: Isteni Irgalmasság Bazilika és a II. János Pál Bazilika
2015. június 22-25.
(4 nap/3 éj szállással)
Lelkivezetők: Székely János dr. püspök, Tamás József püspök és Bátor Botond pálos szerzetes.
Utazás: különvonat, 1. és 2. osztályú kocsikkal. Helyben különjáratos autóbuszokkal.
Szállás: Zarándokközpont. A kategória: 2-3-4 ágyas, fürdőszobás szobákban (igény szerint). B kategória: 4-5 ágyas, közös mosdós szobákban.
Programok a vonaton: előadások, közös éneklések, látnivalók ismertetése stb.
Ellátás: félpanzió második és harmadik nap, negyedik nap reggeli úticsomag.
Indulás: Budapest Keleti pu. 07:00 – 07:30 óra között. Csak nappali utazással!
Útvonal felszállási lehetőségekkel: Gödöllő, Hatvan, Vámosgyörk, Miskolc, Hidasnémeti, határ, Kassa, Palocsa, határ, Musznya, Czestochowa.
0. nap: (június 21. vasárnap): Indulás az esti órákban különjáratos autóbusszal Magyarországra a szükséges pihenőkkel.
1. nap: (június 22. hétfő): Érkezés a kora reggeli órákban Magyarországra. BUDAPEST: érkezők fogadása 6:30 órától a budapesti Keleti pályaudvaron. Ünnepélyes búcsúztatás, zarándokok megáldása. Utazás Felvidéken/Szlovákián keresztül. A Kárpát-medence különböző részeiből érkezett csoportok bemutatkozása, lelki programok, közös imák, előadások és közös éneklések. Megérkezés uticélunkhoz a késő esti órákban. CZESTOCHOWA: felutazás a Kegyhely melletti II. János Pál Zarándokközpontba, szállások elfoglalása.
2. nap: (június 23. kedd), CZESTOCHOWA: két nap a világhírű, magyar alapítású kegyhelyen. Reggeli a szálláson. JASNA GÓRA / FÉNYES-HEGY szentélye és a pálosok kolostora. FEKETE MADONNA KEGYKÁPOLNA: bevonulás és zarándokok köszöntése. BAZILIKA: ünnepélyes főpapi szentmise. BOLDOG ÖZSÉB DÍSZKÚT megkoszorúzása. Szabadprogram. Ebéd lehetőség egyénileg a Zarándokház ebédlőjében. Lelki beszélgetési és gyónási lehetőség a WIECZERNIK udvarban. KORDECKI TEREM (II. János Pál kapunál): közös program, köszöntések, a világhírű kegyhely vetített képes bemutatása… Vacsora a szálláson. „Kiáltás”, ima a magyar nemzetért, majd rózsafüzér (20:00) a Bazilikában. „Apel”, lengyel nemzeti ima (21:00) lengyel és magyar nyelven a Kegykápolnában. Csoportos virrasztási lehetőség a kegyképnél (23:00 óráig).
3. nap: (június 24. szerda): Reggeli a szálláson. Szabadprogram után közös levonulás Czestochowa városába. SZŰZ MÁRIA SUGÁRÚT: ünnepélyes felvonulás Jasna Górára. Bevonulás közben a KATYNI ÉS SZMOLENSZKI ÁLDOZATOK EMLÉKMŰVÉNEK megkoszorúzása és ima az áldozatokért. KEGYKÁPOLNA: jubileumi főpapi szentmise. Kegykép ünnepélyes lezárása. Szabadprogram. Ebéd lehetőség egyénileg a Zarándokház ebédlőjében. KERESZTÚT a kolostor évszázados falain. Vacsora a szálláson. „Kiáltás”, ima a magyar nemzetért, majd rózsafüzér (20:00) a Kegykápolnában. „Apel”, lengyel nemzeti ima (21:00) lengyel és magyar nyelven a Kegykápolnában. Ima lehetőség egyénileg a Fekete Madonna kegyképnél (22:00 óráig).
4. nap: (június 25. csütörtök): Kora reggel autóbuszokkal utazunk a vasúti pályaudvarra. Reggeli szendvicsek és kávé a vonaton. Folytatjuk vonatos zarándoklatunkat. KRAKKÓ: a főpályaudvarról helyi közlekedési eszközökkel utazunk és ünnepélyesen felvonulunk az ISTENI IRGALMASSÁG BAZILIKA (közös ima a bazilikában) érintésével az újonnan megépült II. JÁNOS PÁL BAZILIKÁHOZ: főpapi szentmise. A misét követően MAGYAR-LENGYEL TANÚSÁGTÉTEL, a kulturális program résztvevői magyar és lengyel művészek és közéleti személyiségek. Visszavonulás, majd utazás a vasútállomásra. Hazautazás a Kassa, Hidasnémeti, Miskolc, Vámosgyörk, Hatvan, Gödöllő, Kőbánya felső, Budapest Keleti pályaudvar útvonalon.  Várható megérkezés késő éjjel, majd hazautazás autóbusszal Erdélybe.
A menetrend és ezáltal a program is változhat! A menetrend változtatás jogát a vasúti szolgáltatók fenntartják!
Részvételi díj: A kategória: 1050 RON/fő. Egyágyas felár: 285 RON/fő.
                    B kategória: 860 RON/fő.
A részvételi díj tartalmazza a vonatos utazás és a Magyarországra történő buszos utazás költségét, a helyi szállítást, a 3 éjszakai szállást (A vagy B kat.), 3 reggelit, 2 vacsorát, csoportkísérést, az utasbiztosítást, a programokat a teljes út alatt és a zarándok csomagot.
I. osztályú vasúti kocsi felára 215 RON. 80 év felettiek biztosítási díja: + 50 RON/fő.
MISSZIÓ TOURS Utazási Iroda
2310 Szigetszentmiklós, Tököli u. 19. I/ 5.
Tel: +3620 565 3258

KEDVEZMÉNYEK:

 A KATEGÓRIA

ELŐFOGLALÁSI kedvezménnyel: 1020 RON /

TÖRZSUTAS kedvezménnyel:  1000 RON /



B KATEGÓRIA

ELŐFOGLALÁSI kedvezménnyel: 835 RON /

TÖRZSUTAS kedvezménnyel: 820  RON /





* Mindazon utasainknak, akik 2015. március 31-ig jelentkeznek egy a Misszió Tours Utazási Iroda által 2015-ben szervezett Zarándokvonatra, és egy összegben befizetik a teljes részvételi díjat, kedvezményt biztosítunk a részvételi díjból.

**Mindazon utasainknak, akik - 2011. január 1. után részt vettek legalább egy a Misszió Tours Utazási Iroda által szervezett utazáson - jelentkeznek valamelyik meghirdetett Zarándokvonatunkra és befizetik az előleget, törzsutas-kedvezményt biztosítunk a részvételi díjból. A törzsutas-kedvezmény igénybe vehető az indulás előtti 30. napig és feltétele, hogy jelentkezéskor megadja, mikor és melyik utazásunkon vett részt.

A kedvezmények nem összevonhatóak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése