2015. 11. 23.

A szübariszi átoktól Merkelig

Czakó Gábor A szübariszi átoktól Merkelig címmel tényként szögezi le, hogy 2012-ben 105 ezer keresztény halt meg a hite miatt, nagyrészt az iszlám csapásai által. „Igen jellemző, hogy a Korántól kezdve az összes mérvadó muzulmán megnyilvánulás Mohamed követőinek a keresztények iránti tiszteletét tanúsítja, de sosem hallani arról, hogy az ellenük elkövetett tömeggyilkosságok tettesei akárcsak egy halk ejnyebejnyében részesültek volna.”
A cikkíró szerint közel az idő, amikor Európában a muszlimok aránya választások révén eléri azt a mértéket, ami a vezető pártokat koalícióra készteti velük. „Ekkor ki kell nyitni előttük a nagypolitika ajtaját, és a polgári forradalmak úgynevezett vívmányait elviszi a huzat. Sőt, az Oktoberfestet is hurkástul és melegbüszkeség-menetekkel együtt.”
Czakó szerint azért történhet ez meg, mert „gazdaságkor lenyomta a kereszténységet, és az embert, Isten képmását, termelő-fogyasztó konzumidiótává alázta… Lerombolta az évezredes kultúránk minden, üzletileg nem használható alapját a népitől kezdve a jogon át a családig.” 

Magyar Hírlapban (2015.11.23., 8. o.)

Magyar Hírlap • A szübariszi átoktól Merkelig


Czakó GáborA szübariszi átoktól Merkelig


Czakó GáborA szübariszi átoktól Merkelig

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése