2015. 11. 13.

Amerikai Orbán-cikk, dermesztő vélemények az olvasóktól

A Magyar Idők közölte Patric J. Buchanannak a The Unz Reviewn megjelent cikkét az európai migránsválságról. A neves konzervatív politikus gondolatainál talán csak a cikket kommentálók véleménye volt megdöbbentőbb.
A fősodratú médiából kiszorított érdekes, fontos és vitatott írásoknak felületet biztosító The Unz Review című amerikai portál közölte le Patrick J. Buchanannak, Nixon, Ford és Reagan főtanácsadójának publicisztikáját, melyben Orbán Viktorra hivatkozva világította meg az európai migránsválságot. Érdemes a cikkhez érkezett hozzászólásokat elolvasni.

A vér szava

„Az izraelieknek és a japánoknak nincs szükségük arra, hogy bevándorlásról vitázzanak. Ők csak feltesznek nekik egy egyszerű kérdést: származásilag zsidó vagy, japán vagy? Ha a válasz „nem”, akkor az ő reakciójuk az, hogy nem fogadnak be. Amíg a németek, svédek, svájciak, angolok és a többiek nem jelentik ki, hogy : „ők nem jöhetnek ide, mert nem német, svéd, svájci, angol, stb. vér csörgedezik az ereikben”, addig nincs remény. Így nincs értelme semmilyen vitának, lehet csűrni-csavarni a dolgokat, de az eredmény mindig ugyanaz marad.”

Európa európaiak nélkül

„Néhány európai nemzet túléli ezt az inváziót, főként keleten, bár azért még ez sem biztos. Minden jel szerint ”Európa magja„ – németes észak-nyugat Európa, a felvilágosodás, az ipari forradalom és a modern világ mozgatórugója – nem fogja túlélni. Olyan országoknak, mint Németország és Svédország valószínűleg befellegzett. A Schengenen kívüli Anglia csak egy hajszálnyival van jobb helyzetben, hiszen a migránsok itt állampolgárságot kapnak, szabadon ideköltözhetnek bárminemű nehézség nélkül, és még ha több áradat nem is érkezik, Angliában az évszázad második felére a születendő gyermekek többsége nem európai származású lesz. És bár néhány nemzet esetében a muszlim többség kerül vezetői pozícióba, mégis a legvalószínűbb végkifejlet a többség számára egy egységesített nyugati és harmadik világbéli kultúra lesz. Néhányan talán ezt továbbra is európai kultúrának fogják hívni, éppen csak ebből a kultúrából pont az európaiak fognak hiányozni.”

Már most a Mohamed a legnépszerűbb

 „Az egész probléma talán ott kezdődött, amikor Nagy-Britannia és Franciaország megengedte, hogy a gyarmataikon élők tömegesen betelepüljenek az anyaországba. A baloldali média és a baloldali véleményformálók, a feminista mozgalmak és a harcos anarchista Che Guevara pólósok együtt ünnepelték zajosan a multikulturalizmus és a saját nemzetük idegenekkel való feldúsítását. Ennek a folyamatnak az lett a következménye, hogy a homogén nemzetet felváltotta az országhatárokon belül létrejött olvasztótégely, ami azt eredményezte, hogy például Londonban és Párizsban a Mohamed lett a legelterjedtebb, legkedveltebb fiúnév, amit az újszülötteknek adnak. Mindeközben pedig Afrikából és a Közel-Keletről folyamatosan zakatol az a futószalag, amely a migránsokat szállítja.”
 
magyaridok.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése