2015. 11. 24.

Beteg a Nyugati világ!

Felszálltak az első vadászgépek hétfőn a Földközi-tenger keleti medencéjébe vezényelt Charles de Gaulle francia repülőgép-hordozó anyahajó fedélzetéről az Iszlám Állam ellenőrzése alatt álló szíriai és iraki területeken való bevetésekre – közölték francia katonai források.

Részleteket egyelőre nem hoztak nyilvánosságra, azt sem közölték, hogy felderítő vagy harci küldetésre indultak a repülőgépek. A Charles de Gaulle a múlt csütörtökön indult el a Földközi-tenger keleti térsége felé, a 130 halálos áldozattal járó – előző heti – párizsi terrorakciók után, amelyekért az Iszlám Állam terrorszervezetet tartják felelősnek.
Az anyahajó odaküldésével Franciaország megtriplázza csapásmérő erejét a térségben. Jelenleg 12 bombázót állomásoztat a francia légierő az Egyesült Arab Emírségekben és Jordániában, azokkal az Iszlám Állam szíriai és iraki állásait támadják.
A Charles de Gaulle 28 harci repülőgépet vitt a térségbe, köztük 18 Rafale és nyolc Super-Entendard típusú gépet, valamint öt helikoptert.
**

Azért, hogy 2012-ben 105 ezer keresztény halt meg a hite miatt, nagyrészt az iszlám csapásai által - egyik nyugati ország sem tiltakozott!!
130 ember halála már országos támadás?
Milyen sötétség van a fejekben! A szúnyogot megszűrik, a tevét pedig lenyelik!!! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése