2015. 11. 22.

Megdöbbentő fotó a migránsok nőtiszteletéről

Teher alatt nő a pálma - vallhatják Allah hűséges szolgái. Az eltérő kultúrájú betolakodók nem sokat tesznek rá, hogy a külvilág számára szimpatikus arcukat mutassák, feltehetően fel sem tűnik nekik a kép által tükrözött hiányosság. A nő teherhordó szamár, élő tejcsarnok és gyerekgyár, akit nem nagyon kell megbecsülni, mert mindezt önként, szinte dalolva, de ha nem is, egy-két jól irányzott kődarab testével való találkozásától tartva megteszi. Ha kell, hóban, fagyban, mezítláb. Örüljön inkább daliás kíséretének. Heten is ügyelik minden léptét a végkimerültség határán. Ennél több neki nem is kellhet. De nekünk igen?
Vajon hol vannak ilyenkor a nagy européer feminista szövetségek és az egyenjogúságot hirdető egyletek, hálózatok, csoportok? Mi lesz akkor itt, ha az alapvető emberi jog, az egyenlőség joga ilyen vérlázító mértékben a földbe van döngölve. A nő, a mezítlábas asszony nem elég, hogy fekete egyenruhájában rejtve van a világ elől, és élénken vigyáz tisztességére a férj, de habozás nélkül útra kényszeríti hiányos öltözékben. A lábfétis is jelen esetben nem játszik, azt bámulhatják más férfiak is. Ez vár ránk is? Ilyen erkölcsök és normák?

muszlim-no-gyereket-cipel-a-hoban-500.jpg
Kíváncsiak lennénk az egyenjogúsításért küzdő szervezetek véleményére a sorozatosan tapasztalható, nőket megalázó bánásmódról. Itt nem a családon belüli erőszakról van szó, jóval többről. A férfiúi felsőbbrendűség és a női alsóbbrendűség tipikus megrázó megnyilvánulása ez. Most tessenek felszólalni és az asztalt verni tisztelt liberális hölgytársak, hogy ez azért mégsem így megy. Pedig ez a valóság. Az idegen kultúra legjobb kifejezője, amely elsősorban azoknak a nyakába fog csapni, akik odaadó lelkesedéssel várják, hogy otthonukba fogadhassák ezeket a vadakat.

És nem számíthat az európai nő védelemre senkitől sem, csak szülőföldje lakosságára. Az idegen jött, behízelgett, és alapjaiban rombolta le a férfi és a nő kapcsolatát. Az új emberi számítás szerint vannak a felsőbbrendű férfiak és az alsóbbrendű nők, gyerekgyárosok és szülőgépek tisztelet nélkül. Ez ellen nem tiltakoznak, mert így van ez az idők kezdete óta náluk. Ha azt akarják az öreg kontinens női, hogy hasonló sorsra jussanak, támogassák az idegeneket. Ha nem, álljanak a férfiak mellé és mint az életben más esetben annyiszor, együtt takarítsák ki Európából ezt a hordát.  

K. Kálmán
hunhir.info

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése