2015. 11. 21.

Hirdetés: 2015. november 22.



1. Az egyházi év utolsó vasárnapja, Krisztus király ünnepe van. Szentségimádást tartunk a ¼ 1-es mise után ¾ 5 óráig, mint első vasárnap.
2. A plébániai hitoktatásra várjuk a tanuló ifjakat.
3. Csütörtök du 17 órakor Medzsugore-i imaest (rózsafüzér, szentmise és szentségimádás) a Segítő Mária Gimnázium bentlakásának dísztermében.
4. Pénteken keresztelői felkészítő du. 5 órakor.
5. Szombaton 9-16,30 óráig „Akiket bármilyen veszteség ért” címmel lelkinapot tartunk a Millenniumi templom Mailáth termében. A részletes tájékoztató az Apostolban olvasható.
5. A hétvégén tartjuk a XIV. csíkszeredai Csángó Nap-ot. Szombat 17 órától Táncház a Pince klubban. Vasárnap, advent 1. vasárnapján a pusztinaiak énekelnek a fél 10-es szentmisén.
6. Köszönjük a hátrányos helyzetű gyermekek támogatására adott adományaikat. 
7. A Millenniumi templomban már az orgona beépítésével dolgozunk. Ezért a hétköznapi szentmiséket reggel és este a Szent Kereszt templomban tartjuk. Köszönjük az orgonára adott adományaikat és várjuk továbbra is a jó szándékú hívek támogatását. 
Orgonát építenek a Millenniumi templomban 
 
8. A 2016. évi Katolikus Falinaptár kapható. Ára 3 lej.
9. Szeretnénk mindenkit figyelmeztetni, hogy november 24.-től, vagyis kedd reggel 8 órától megkezdjük a 2016. évre szóló szentmise szándékok előjegyzését.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése