2015. 11. 01.

Hirdetés: 2015. november 1.



1. Mindenszentek napja. A szentmisék rendje nem változik. A Róm. Kat. temetőben du. 3 órakor vecsernyét tartunk. A világítás lényeges része a temetői szertartás, ebbe is próbáljanak bekapcsolódni. Az első vasárnapi szentségimádás elmarad.
November 1-8. között, naponta egyszer teljes búcsú nyerhető a halottak részére, ha szentségekhez járulunk, meglátogatjuk a temetőt vagy templomot, kápolnát és elimádkozzuk a Hiszekegyet és a Miatyánkot.
2. November 2-án, Halottak napján szentmisét végzünk az egyházközség halottaiért reggel fél 7, 7 órakor, de. 11 órakor, és este 6 órakor a Millenniumi templomban az elhunyt papok, kántorok, egyházi személyek,  pedagógusok, egészségügyiek és köztisztviselők lelki üdvéért.
3. A hittanórákra várjuk az V-VIII. osztályos gyerekeket, és a bérmálkozásra készülőket. 
Az 1-4. osztályosoknak vakációjuk van.
4. Pénteken du. 5 órakor keresztelői felkészítő. Mivel elsőpéntek meglátogatjuk betegeinket.
5. Szombaton ministránsképző 10 órától.
6. A Millenniumi templom mechanikus, csúszka ládás, 20 regiszteres, 2 manuál, pedálos orgona teljes kivitelezése 90 ezer euróba kerül. Az orgona beépítést november közepén megkezdik  el, felszentelése december 20-án, advent 4. vasárnapján lesz. A beruházásból még 10 ezer euró hiányzik, ezért tisztelettel kérjük a kedves hívek támogatását.
7. Katolikus sajtó kapható a kegytárgyasnál.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése