2015. 07. 26.

Az amerikai védelmi miniszter felelős a 9/11-ért


dick-cheney-250.jpgA korábbi amerikai alelnök, Dick Cheney volt felelős a 2001. szeptember 11-ei "hamis zászló" műveletért az Egyesült Államokban - közölte az amerikai tudós James Henry Fetzer, aki alapos kutatómunkát végzett a 9/11 támadások kiderítésére.  
Pár soha nem látott fotó Bush elnökről és a vezérkarról egyre nyilvánvalóbbá teszi, hogy előre megtervezett volt a tízmilliárd dolláros anyagi kárral és háromezer ártatlan ember halálával járó akció.
Fetzer, a minnesotai egyetem nyugalmazott professzora mindezekről szombaton nyilatkozott a PressTv-nek adott interjújában, miután soha nem látott képek kerültek elő Dick Cheney amerikai alelnökről a 9/11-es támadást követően.



Az interjúban Fetzer felidézi az amerikai alelnök és egy titkosszolga rögzített beszélgetését, amelyben nem titkoltan az ikertornyok elleni támadásra ösztönöz. Cheney ebben nyilvánvalóvá teszi, hogy folyamatos kapcsolatban áll az ikertorony elleni merénylet kitervelőivel.

Amerikai tisztviselők azt állítják, hogy a támadásokat az al-Kaida terroristái hajtottak végre, de sok szakértő kérdéseket vetett fel a hivatalos állásponttal szemben. Úgy vélik, hogy a terroristákat az amerikai kormány vezényelte, vagy legalábbis a támadásokra ösztönözte annak érdekében, hogy fellendítsék az amerikai hadiipart és a cionista kérdést napirenden tartsák.

Kostás Roland - Hunhír.info

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése