2015. 07. 11.

Hirdetés: 2015. július 12.



1. Autizmussal élő gyerekek megsegítésére adománygyűjtő perselyt helyezünk el a Millenniumi-templomban. Ezzel is próbálunk segíteni a beteg gyermekeken.
2. Július 16-án, csütörtökön Kármel-hegyi Boldogasszony. A Szent József kápolnában du. 5 órakor szentmise és ígérettétel lesz.
3. A Szécseny-i deszkatemplom Szent Kinga búcsúját július 24-én pénteken ½1-kor tartjuk. Az ünnep szónoka, Ft. Ferencz Imre ny. plébános lesz. A Millenniumi templomtérről keresztaljával ¼12 órakor indulunk.
4. A Szent Anna-tónál a Szent Anna búcsút július 25-én, szombaton tartják. 12 órakor keresztút, 13 órakor szentmise. A hagyományhoz híven 1-2 autóbuszt fogadunk. Ezért aki el akarna jönni, jövő vasárnap iratkozzon fel a sekrestyésnél vagy a plébánián. A busz fél 9 órakor fog indulni.
5. Megjelent a Krisztus világa július-augusztusi száma. Lásd a Krisztus világa, 2015. július-augusztus - Szemle-t. Már a borítója túrázó és Czestochowába zarándokló emberekről tanúskodik. A keresztény családok színes, tartalmában gazdag havilapja kapható a kegytárgyasnál, a ministránsoknál és a sekrestyében. Figyelmükbe ajánljuk a katolikus sajtót, valamint az Egyházközségi Apostolt.

6. Köszönjük híveink támogatását, akik a templom külső munkálataihoz (a nyugati torony lépcsőjének kőburkolásához és a toronykeresztek újraburkolásához) anyagi segítséget nyújtottak.
7. Szerdán du. 5 órakor új jegyeskurzus sorozatot indítunk az altemplomban azok jegyesek részére, akik augusztus vagy szeptember folyamán akarnak összeházasodni.
8. Pénteken keresztelői felkészítő du. 6 órakor.
9. Szombaton de. 10-kor ministráns, hittanos találkozó a plébánián.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése