2015. 07. 18.

Hirdetés: 2015. július 19.



1. Szerdán du. 6 órakor jegyeskurzus az altemplomban azon jegyesek részére, akik augusztus vagy szeptember folyamán akarnak összeházasodni.
2. Pénteken keresztelői felkészítő du. 6 órakor.
3. A Szécseny-i deszkatemplom Szent Kinga búcsúját július 24-én, pénteken ½1-kor tartjuk. A keresztaljával ¼12 órakor indulunk a Millenniumi templomtérről.
4. A Szent Anna-tónál a Szent Anna búcsút július 25-én, szombaton tartják. 12 órakor keresztút, 13 órakor szentmise. A hagyományhoz autóbusszal megyünk. Az utazás menet-jövet 15 lej. Mivel csak egy autóbuszt tudtunk fogadni, amely 45 személyt szállíthat, ezért akinek komoly a szándéka, még a mai nap folyamán iratkozzon fel a sekrestyésnél. Ha a helyek beteltek, már iratkozni nem lehet. A busz 9 órakor fog indulni.
5. Figyelmükbe ajánljuk a Krisztus világa július-augusztusi számát. Lásd a Krisztus világa, 2015. július-augusztus - Szemle-t. A keresztény családok színes, tartalmában gazdag havilapja kapható a kegytárgyasnál, a ministránsoknál és a sekrestyében. Az Egyházközségi Apostol vezércikkének címe Az egységteremtő, a szerkesztő véletlenül a g betűt kiütötte a szövegből, amit szíveskedjenek utólag beírni.
6. Szombaton de. 10-kor ministráns, hittanos találkozó a plébánián.
7. Híveink és a szomszédaink tájékoztatása végett közöljük, hogy a plébánia és a két templom közti utat, amely még a kommunizmus idején is Telekjegyzőkönyvileg a plébánia nevén szerepelt, az Önkormányzat évekkel ezelőtt visszaadta, tulajdon visszaszolgáltatás címen, amit ezentúl péntek este 10 órától vasárnap este 10 óráig le fogunk zárni az autóforgalom elől, hogy ezzel is a baleset veszélyt elkerüljük és liturgiánkat se zavarják az átrobogók.  
Mindazok számára engedélyezett a behajtás és parkolás, akik templomba jönnek. 
Megértésüket köszönjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése