2015. 07. 04.

Hirdetés: 2015. július 5.



1. Hónap első vasárnapi szentségimádást tartunk a ¼1 órás mise után ¾5 óráig.
2. A csíkszeredai Márton Áron Katolikus Férfiak Szövetsége rendkívüli Közgyűlését tartja hétfőn este 20 órakor a Millenniumi-templom Mailáth Gusztáv Károly termében. Szeretettel várjuk tagjainkat.
3. Július hónap vasárnapjain az autizmussal élő gyerekek megsegítésére adománygyűjtő perselyt helyezünk el a Millenniumi-templomban.

4. Pénteken du. 6 órakor keresztelői felkészítő.
5. Figyelmükbe ajánljuk a katolikus sajtót, könyveket. Kifogyó félben van A Pálos rend története Erdélyben c. könyv és A csíksomlyói pünkösdi búcsú eredettörténet c. könyv. Új kiadásra a közeljövőben nem kerül sor.
6. Szombaton 10 órára várjuk a hittanos és ministráns gyerekeket.
7. Többen kérdezték, hogy miért állványoztuk fel a torony keresztjeit. Nem azért, mert azokban kincs van és ki akarjuk szedni, hanem azért, mert az építéskor a zsalu deszkák belsejükben maradtak, rendetlenkednek és azokat el kell távolítani, valamint egy külszíni, tartós anyaggal kell beburkolni. A megyei önkormányzat a munkálatok végzéséhez 60 ezer lejjel járult hozzá, amit köszönettel fogadtunk.
8. A nyári szünidő a megszusszanás, a pihenés ideje, de nem a teljes kikapcsolódásé. Amint a ki-belégzést sem hagyjuk abba, úgy az Istennel és népközösségünkkel való kapcsolatot is szüntelenül ápolni kell. Nehéz időket élünk, szükségünk van Isten segítségére, hogy jól tudjunk dönteni és cselekedni. Éppen ezért a családok együtt imádkozzanak és közösen vegyenek részt a vasárnapi szentmisén, hogy kegyelmeiből gazdagodjunk. Jó pihenést kívánunk a pihenni menőknek, és vigyázzanak egymásra.


Igazságot az Ezer Székely Leány Napja megálmodójának és elindítójának!

A hétköznapiságban rejlő erő

Ferenc pápa amerikai programja

Árpád-kori monostor romjait tárták fel Zalaváron

Ezer Székely Leány Napja délelőtt

 

 

 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése