2013. 10. 13.

Hirdetés: 2013. október 13.



1. Újra elkezdi szolgálatát a gyász, vagy más veszteséget feldolgozó csoport, Zelma testvér vezetésével, hétfőn, okt. 14-én eset 18-19,30 óráig a plébánia hittantermében.
2. A plébániai hittanórákra várjuk a gyerekeket. Kedden 3-4. az I-II. osztályosok, 4-5 óráig a IV-V. osztályos tanulók hittanórája.
Csütörtökön du. 5-6 óráig az VI-VIII. osztályosoknak.
Pénteken a III. osztály I. csoportjának 3-4, a 2. csoportnak 4-5 óráig.
A bérmálkozóknak péntek este 7-8 óráig felkészítő.
3. Jövő vasárnap, okt. 20-án a Millenniumi templom felszentelésének 10. évfordulója, templombúcsú. A búcsús mise fél 1-kor lesz, ezért kimarad a 11 órás mise. A szentmisét Exc. dr. Jakubinyi György érsek atya végzi.
A templomi kórusunk megalakulásának 10. évfordulója, ezért jövő vasárnap, okt. 20-án a 17 órakor kezdődő mise után egy félórás hálaadó koncertet tartanak.
4. A Millenniumi templombúcsúra 3 napos lelki felkészülést tartunk: csütörtök, péntek és szombat este a 19 órás misén. Az elmélkedést P. Urbán Erik csíksomlyói kegytemplom igazgatója tartja, gyónási alkalom.
5. Szombaton de.  10 órakor ministránsképző. Várjuk a ministránsokat vagy akik ministrálni szeretnének.
6. A Szociális Testvérek Társasága megalakulásának 90 éve alkalmával tartott jubileum záró ünnepe okt. 19-én, szombaton 9,30-kor kezdődik a Segítő Mária Bentlakásának dísztermében. Az ünnepi hálaadó szentmisét a Millenniumi templomban dr. Jakubinyi György érsek atya végzi. Ugyanekkor lesz a Márton Áron Teológiai Képző végzettjeinek évzárója és a kezdőknek évnyitója. A hároméves főiskolára díjmentesen beiratkozhat, aki katolikus hitünket jobban megszeretné ismerni. Az előadásokra mindig péntek este és szombat délelőtt kerül sor a Szent József kápolna hittantermében. Nincsen korhatár, csak jó szándék szükséges.  
7. Pénteken a Polgármesteri Hivatal dísztermében du. 6 órai kezdettel Vesztergám Miklós tart előadást a Szent Korona Tanról.
8. Ma a szentmisék után a Székelyföldi szavazás megtartásáért aláírás gyűjtést tartanak. Aki teheti lelkiismerete szerint segítse aláírásával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése