2020. 10. 18.

Darvas atya üzenete

 A kedves testvéreknek Darvas atya kérésére továbbítom az alábbiakat. Esperes úr arra kért, hogy tájékoztassunk róla, az állapotáról.

1. Nagyon szépen köszöni mindenkinek az imáját, bármindenmű segítségnyújtását! Isten fizesse!

Nincs elérhető leírás.2. Ma, vasárnap átszállítódik Székelyudvarhelyre további kezelésre. Állapota nem fényes, de egyelőre stabilizálódott.

3. További hiteles információkat is fogunk még róla megosztani. Ugyanakkor kérjük a testvéreket, hogy a félelemkeltésre vigyázzunk a bizonytalan, viszont valósnak tűnő információk továbbadásával.

Reális a probléma. De katonanemzetként összefogva imádkozzunk őérette valamint a túlterhelt egészségügyi munkásokért és hogy a jó Isten törje meg az ellenséges erők ez átkos tevékenységét a Földön!

6 megjegyzés:

  1. Imádkozzunk érte hiszen közösségünknek, függetlenül vallási hovatartozástól, értékes tagja! Istennek hála, hogy személyesen is ismerhetem, imádkozok érte, gyógyulásáért!

    VálaszTörlés
  2. Gyors felépülésedért imádkozok. Demeter János

    VálaszTörlés
  3. Gyors felépülésedért imádkozok. Demeter János

    VálaszTörlés
  4. Jobbulást kívánunk és azt,hogy a jó Isten százszorosan,ezerszeresen verje meg az ellenséges külföldi erőket átkozott tevékenységükért amiért a világra szabadította a vírust.az országa népe vegyen saját kézzel elégtételt azokon akik vétkesek az egészért!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm az imádságot és ma, 2022. okt. 17-én a szentmisémet a gyógyulásomért imádkozókért és azóta elhunyt testvéreimért ajánlottam fel. Isten áldása kísérje életüket...

    VálaszTörlés