2015. 02. 28.

Hirdetés: 2015.03.01.

1. Hónap első vasárnapi szentségimádást tartunk a ¼1–es szentmise után 16 óráig.
2. Keresztúti ájtatosság ½ 5-től, szerdán és pénteken du. ½6 órától.
3. Az elsőáldozásra készülő 1-2. Csoportba járó gyerekek szüleivel értekezletet tartunk hétfőn du 5 órától a Millenniumi-templomban.
4. Az iskolás gyerekek szüleit arra kérjük (0. csoporttól a 12. osztályig), hogy gyermekeiket az iskolai vallásórára írassák be március 6-ig.
5. Március 3-án kedden a Segítő Mária Róm. Kat. Gimnázium Nyílt Napot szervez du. ½5 órától a Főgimnázium dísztermében (Márton Áron u. 80 szám). A Nyílt Nap az iskola bemutatkozója. Megismerkedhetnek az iskola szellemiségével, a majdani 5. Osztály osztályfőnökével, tanárokkal és nevelőkkel, elbeszélgethetnek jelenlegi diákokkal. Ez az iskola a hit és a műveltség találkozásának helye.
6. Szerdán 17 órától Jegyes-kurzus a Millenniumi-templom Mailáth termében. Várjuk azon jegyeseket, akik az idén akarnak szentségi házasságot kötni.
7. Figyelmükbe ajánljuk a Krisztus világa - 2015. februári számát. Témában gazdag, színes havilap ára 1,50 lej.
8. A Szórvány éve jó alkalom, hogy Küldj egy Krisztus világa havilapot a szórványba felhívásunkra válaszoljanak. Ezzel örömet szereznek olyan közösségeknek, ahol nincs iskola „Hol a tanító nyíló ajakán/ Az ige-virág magyarul terem.” A támogatók – magán személyek és intézmények – nevét, valamint a támogatott települések nevét megtalálják a havilap 2. oldalán. Célunk, hogy minden szórvány közösséget megajándékozzunk néhány lappal, hogy bennük az igényt felkeltsük és szeretetünket kifejezzük. Öt lapra egy évi előfizetés postai költséggel 100 lej, 10 lapra 200 lej. Az újabb befizetők nevét a márciusi számban olvashatják.
9. Figyelmükbe ajánljuk a katolikus sajtó többi termékeit is.
10. A kedves híveket emlékeztetjük, hogy 18 esztendővel ezelőtt e napon szentelték püspökké Tamás József segédpüspök atyát. (Tamás József 18 éve segédpüspök)
Adjon a Mindenható számára az elkövetkező esztendőkben is sok kegyelmet, erőt, egészséget; s az eddig megtapasztalt következetességet – valamennyiünk örömére és lelki hasznára. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése