2019. 03. 16.

Tudomásukra: 2019. március 17.


1. Figyelmükbe ajánljuk a Krisztus világa márciusi számát. A józan öntudat-önbecsülés és józan összetartás jegyében Kárpát-medencei utazásunknak lassan a végéhez közeledünk. A Hungarikumokat, ill. a Magyar Értéktárba vett emlékeket kerestük és mutattuk be Kismagyarországon és körülötte – írja Sárközi Sándor piarista tanár. Most az Őrvidékre, Ausztria Magyarországgal határos szövetségi tartományába, Burgenlandba kalauzol. Az Őrvidék vagy Várvidék történetével ismerkedhetünk meg. (8-9. oldal)
2. Ma du. fél 5 órakor keresztúti ájtatosság, szerdám és pénteken pedig fél 6 órakor.
3. Kedden Szent József főünnepe, szentmisét végzünk reggel fél 7, 7 és este 6 órakor. A Szent József kápolna búcsúját du. 4 órakor tartjuk. A Szentmise keretében megáldják Isten Szolgája Márton Áron mellszobrát.
4. A plébániai hittanórákra várjuk a gyerekeket kedden, csütörtökön és pénteken. Pénteken az elsőáldozókat és a bérmálkozókat.
5. Szerdán 18 órakor jegyeskurzus az altemplomban.
6. Pénteken 18 órakor a Városházán Dr. Popper Valéria, Honfoglalás vagy hazatérés címmel tart előadást.
7. Szombaton ministránsképző 10 órakor.
8. Híveink felajánlhatják adójuk 2%-át Plébániánknak. Az űrlapok leadásának idejét meghosszabbította az állami hatóság.
9. Hála Istennek, hogy felnőtt híveink szép számmal iratkoznak a bérmálkozásra. Ezért bátorítjuk azokat, akik még nem iratkoztak fel, hogy tegyék meg mielőbb a sekrestyében vagy a plébánián.
10. A Szentatya látogatásakor tartandó szentmisére lehet regisztrálni plébániánk honlapján, a plébánián és a sekrestyében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése