2020. 10. 31.

Hirdetés: 2020. november 1.

1. Mindenszentek ünnepe van. Szentmisét végzünk  reggel 8, fél 10, 11 és ¼1 órakor, valamint este 6 órakor. A Szent József kápolnában fél 9 órakor, Szécsenyben de. 10 órakor.

2. Mindenszentek napján du. 3 órakor a Róm. Kat. temetőben halottainkért imádkozunk, utána megáldjuk a síremlékeket.

3. Az Apostoli Penitenciária október 22-én dekrétumot tett közzé, mely a világjárvány rendkívüli körülményeire alkalmazza a mindenszentek ünnepéhez és halottak napjához kapcsolódó teljes búcsú elnyerésének feltételeit. A pandémiahelyzetben az elhunyt hívek javára szolgáló teljes búcsú elnyerésének lehetőségét meghosszabbítja egész november hónapra.

4. Hétfőn november 2-a, halottak napja. Szentmisét végzünk reggel fél 7-kor, 7 órakor, de. 11 órakor és este 6 órakor.

5. Minden szentmisén gyónási lehetőséget kínálunk a kedves híveknek. A búcsú elnyerésének feltétele: gyónás, áldozás, Hiszek egy, Miatyánk, templom, temető meglátogatása.

6. Krisztus világa folyóirat októberi számát szíves figyelmükbe ajánljuk.

7. Pénteken meglátogatjuk idős, beteg testvéreinket.

8. Kedves jó hívek! Október 6-tól súlyos megpróbáltatáson mentem keresztül. Megköszönöm mindnyájuknak a sok-sok imát, szentmise felajánlást, a gyerekeknek a rajzokat, amit elküldtek a kórházba. Isten fizesse! Nagyon gyenge lábakon állok, még misézni nem tudok, de fontosnak tartom, hogy megköszönjem az irántam tanúsított szeretetüket, segítőkészségüket. Akár csak az egészségügyi dolgozók kimerítő, embertpróbáló munkáját is.  

Imádkozom én is Önökért, hogy a Szűzanya, a betegek gyógyítója óvja meg mindnyájunk életét a továbbbi megpróbáltatástól, és adjon erőt mindennnapi munkájuk végzéséhez. Mindent Isten fizesse!

 

Ne féljetek! Isten segítségünkre van. 

Ne hagyjátok a templomot...

 


 

2 megjegyzés:

  1. Istennek legyen hala! Tovabbi gyogyulast kivanok!

    VálaszTörlés
  2. LÉTSZÜKSÉG,A HITÉLET, A TOVÁBBKÉPZÉS,A TUDOMÁNY,/ NEM HAGYHATJUK SOHA EL A TEMPLOMOT, AZ ISKOLÁT./

    VálaszTörlés