2014. 12. 13.

Hirdetés: 2014. december 14.



1. Ma az Erdélyi Mária Rádió és a Segítő Kéz tartós élelmiszer gyűjtést rendez a rászorulók megsegítésére. Az adományokat a szentmisék előtt és után át lehet adni a sekrestyénél.
2. Ma Adventi Hangversenyt tartanak a Nagy István Művészeti Líceum diákjai a ¼ 1 órás mise után a Szent Kereszt templomban.
3. A Majláth Gusztáv Károly téren felállított városi adventi koszorún a harmadik gyertya ünnepélyes meggyújtására 17.00 órakor kerül sor.
4. Hétköznap reggel 6 órakor roráté mise a Millenniumi templomban. A mise alatt gyónási alkalom mindkét templomban.
5. Holnap, hétfő du. 5 órától az elsőáldozásra készülő 1. és 2. csoportba járó gyerekek szüleivel tartunk szülői értekezletet a Millenniumi-templomban.
6. Kedden, csütörtökön és pénteken plébániai hittanórák.
7. A diákok karácsonyi gyóntatása: hétfőn 8,15 – 13 óráig a Szent József kápolnában, kedden 10 – 12 óráig a Millenniumi templomban, szerdán 10 – 14,30 óráig a szent József kápolnában, csütörtökön 10 – 14,30 óráig a Millenniumi templomban.
Segítség diákoknak a gyónási készületben címen lelkitükört találunk az Egyházközségi Apostolban.
8. Krisztus világa decemberi száma karácsonyi melléklettel megjelent:
Falinaptár, kalendáriumok, karácsonyi ajándékok kaphatók a kegytárgyasnál...

9. Pénteken, december 19-én délután 6 órakor:  Pál-Antal Sándor akadémikus, SZÉKELYFÖLDI PECSÉTEK és Sebestyén Mihály, MAROSVÁSÁRHELY TÖRTÉNETE  1945-1990 között  című könyvek bemutatójára kerül sor a polgármesteri hivatal gyűléstermében.
10. Jövő vasárnap a ¼ 1-es mise után a Nagy István Művészeti Iskola III. zeneosztálya előadja 25 perces karácsonyi műsorát, Szalayné Antal Rózsika vezényletével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése