2015. 11. 12.

Soros áll a calais-i migránslázadás hátterében

A francia hatóságok kimondták, hogy Calais-nál a No Border önkéntesei (is) szították a lázadásokat. És kiderült, hogy ez a szervezet is Soros György civil hadseregéhez tartozik. Ez lehet a nyitott határok politika lényege: ha nem nyitják, kinyitjuk.
Aki egy kicsit is olvasott már az önkéntes aktivisták munkájáról a migránsválság különböző gócpontjait, az rájöhetett, hogy szép számmal akadnak közöttük olyanok is, akik nem csak étel és vizet osztanak a rászorulóknak. Számos szervezet tagjai különleges küldetéssel érkeznek a migránstáborokba. Nem meglepő hát a francia rendőrség megállapítása, miszerint a Calais-nál nem maguktól mentek neki a rendőröknek a migránsok, hanem éppen ilyen szélsőséges aktivitás tüzelték fel őket erre. Sőt fel is készítették a tömeget a városi gerillák technikáiból és az utcai harcra is.

A calais-i lázadástól rövid az út Soros Györgyig

Az osztrák és a brit média a konkrét esetben két szervezetet is megnevezett, sőt az is kiderült, hogy két aktivistát le is tartóztattak a franciák. Az egyik civil szerveződés a No Border, a másik pedig a Black Bloc (kis jóindulattal előbbi a Ne legyen határok névvel illethető magyarul, a másik a Fekete Csoport).
A Magyar Idők már korábban írt arról, hogy a Soros Györgyhöz köthető, 2010 februárjában indított W2EU, azaz Wellcome to Europe, az illegális bevándorlókat Európába terelő honlap regisztrációja a müncheni székhellyel és irodával rendelkező Bordermonitoring, azaz Határfigyelő nevű szervezet. Ez is a migrációt segítendő figyeli a határokat, és tanácsokkal is segíti a migránsokat. Megnéztük hát, vajon a No Border is hasonló-e. Igen, csak nagyobb, és szervezettebb, igazából egy csoport, amely sok országban rendelkezi vagy saját fiókkal, vagy helyi szervezetek állnak be az ernyőjük alá.
Nem fogják kitalálni, hogy mit találtunk a No Border honlapján. A Wellcome to Europe címlapon, kiemelt dobozban megjelenített kapcsolatát. Egy újabb kör zárult be.

Vérlázító: honlap, könyv, önkéntesek, pénz korlátlanul

Soros György Open Society nevű alapítványa egyértelműen köthető a W2EU-hoz, illetve az ott található, a migránsokat segítő helyi szervezetekhez, a magyarokhoz bizonyítottan – de az analógia vélhetően minden érintett országra érvényes. Vérlázító, hogy Soros olyan szervezeteket, honlapokat és más kiadványokat, például könyvet finanszíroz, amelyek nyíltan segítik Európa migránsokkal történő elárasztását.

nem elég elárasztani, meg is kell félemlíteni

Egészen más elbírálás alá kell(ene) hogy essen mindaz, ami Calais-ben történt, történik. Esetleg máshol is, csak még nem derült rá ilyen egyértelműen fény. Emlékeztetőül: a francia város mellett egy több ezer migránsból álló tömeg vert tábort, az áldatlan körülmények miatt ezt csak Dzsungelnek nevezik. A napokban több éjszaka csaptak össze a migránsok a rendőrökkel, csak több száz könnygázgránát kilövésével tudták megfékezni őket. A francia rendőrök elfogtak két aktivistát, akik tevőleges részt vettek a lázadás szervezésében, és a belügyminisztérium szerint a No Border önkéntesei húzódtak meg a háttérben. Amint már említettük, feltüzelték és ki is képezték a fiatal férfiakat az utcai harcra.

A lázadás szítása bűncselekmény, vagy nem?

Mindezek ismeretében érdemes újra átgondolni az illegális bevándorlók viselkedését, amelyen számtalan alkalommal dühödtek fel a hasonlóan erőszakos vendéghez nem szokott szlovének, osztrákok, horvátok, németek és mi, magyarok is. Nem csoda, hogy Ausztriában viszik a vadászpuskákat mint a cukrot. És gondoljunk csak a Röszke2-nél lezajlott támadásra. Azt is remekül irányították.
Soros Györgynek óriási a felelőssége abban, hogy ilyen helyzetek alakulnak ki. És biztosak lehetünk abban, hogy nem ez volt az utolsó, hiszen a visszatoloncolás nagy hulláma még el sem kezdődött, közben a migránshullám meg csak egyre duzzad, és egyre több embert szállít a nyugat-balkáni útvonalon. Szemmel láthatóan semmilyen ár sem elég magas ahhoz, hogy a Soros-félék terve meg tudjon valósulni. Százezrek, köztük a pajzsként használt gyermekek, nők és idősek szenvedése nem hatja meg a főkolomposokat. Az emberek testi épségének megsérülése és életének esetleges elvesztése sem jelent gondot.

a nyitott határok politikája a valóságban

A milliárdos spekuláns maga is megnyilatkozott ebben a migránsügyben: „Orbán tervének lényege a nemzeti határok megőrzése, amiben a migránsok képezik az akadályt. A mi tervünk a migránsok megsegítését célozza meg, amiben a nemzeti határok képeznek akadályt” – mondta filozófiai magasságokba próbálván emelni egy olyan problémát, amelynek okozója, és amely itt tombol Európában. Nemesnek aligha nevezhető gondolat, az emberek döntő többsége nem szeretne még csak hallani sem róla. A Soros-féle nyitott határok politikát viszont maguk az aktivisták elég sajátosan értelmezik. Ha egy határ nem nyílik meg, megnyitják azt maguk.

magyaridok.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése