2024. 06. 08.

Hirdetés: 2024. június 9.

1. Ma helyhatósági és EP-i választás, éljünk a lehetőséggel.

Jézus Szíve ájtatosság vasárnap és hétköznap 18:45 órától.

2. Ma családos mise kisgyerekekkel du. 4 órakor.

 3. Kedden Szent Antal nagykilenced 9. keddje, elmélkedés az esti misén.

4. Keresztelői felkészítő pénteken 18 órától a plébánia hittantermében.

5. Június 14-én, pénteken imakilencedünk hetedik alkalma,  melyet Isten Szolgája Márton Áron püspök boldoggá avatásáért tartunk. Este ¼7 órától rózsafüzért imádkozunk, vezetik a Mária Légiósok. A szentmise után egy órás szentségimádást tartunk.

6. Június 15-én, szombaton a plébániai imacsoportok találkozója 9 órától 13 óráig a Szent Kereszt templomban. Részletek a plakáton.

Az keresztény óvodások találkozója Csíksomlyón 11 órakor.

7. A bérmálkozók átvhetik a csoportképet a plébánián hétfőtől péntekig 9-től du. 4 óráig.

8. Mijo Barada lelkigyakorlat július 8. és 10. között a Millenniumi templomban. Online regisztráció az online oldalon kötelező.https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdGGBEO1iDqHtEcp7rs7E5-RtFG9fYzY9qHWrfo9detlAouRA/viewform

9. Az elsőáldozók és ministránsok közös kirándulását a Szécsenyi Deszkatemplomhoz június 22-én szombaton tartjuk.

10. Megjelent a gyulafehérvári kispapok lapja, a MégIS 2024 száma. Egy évi kihagyás után ez a szám a papi hivatást járja körül. Azt a sajátos létállapotban testet öltő hivatást, amely egyszerre kegyelem az Istentől és életre szóló küldetés a világba. Az idei lapszám a papnevelő intézet belső életéből, a kispapok megélt és átélt tapasztalataiból szándékozik a sorok között megbúvó módon egy keveset megmutatni a világ számára – írja ajánlásában dr. András István rektor. A 76 színes oldalú lap ára 15 lej. Kapható a ministránsoknál és a sekrestyében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése