2019. 09. 28.

Hirdetés: 2019. szeptember 29.


1. Ma van a Szentírás vasárnapja. Ma a templomi gyűjtés a Katolikus Bibliatársulat javára történik. Du. 3 órakor közös Szentírás olvasást tartunk a Millennium-templomban. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.
2. A gyulafehérvári főszékesegyházunk búcsúja. A szentmise 11 órakor kezdődik.
3. Október hónapot Ferenc pápa rendkívüli missziós hónapnak nyilvánította, a missziós apostoli lendület és hév megújítására, hogy az egyház megőrizze frissességét, lelkesedését, erejét. Ezen felhíváshoz csatlakozik a világ, többek közt a Mária Rádió Világcsaládja, és október 7-én, Rózsafüzér Királynőjének ünnepén egy világméretű rózsafüzér imádkozásba kapcsolódunk délután 4 órakor. Október 18-án délelőtt 10 órakor az „Egymillió gyermek együtt imádkozik a békéért és az egységért” nevű kezdeményezéshez társulva, templomainkban iskolás gyerekekkel együtt imádkozzuk a rózsafüzért.
Hétköznap este fél 7 órától rózsafüzért imádkozunk.
4. A plébániai hitoktatást és bérmálási felkészítőt a héten kezdjük.
Kedden: az előkészítősük, az I és a II. osztályba járó gyerekeknek 3-4 órág, a IV-V. osztályosokat kedden 4-5. óráig hittan. Csütörtökön a VI-VII-VIII. osztályosok részére 4-5 óráig. Az ifjúsági óra csütörtök este fél 8-tól van.
Az elsőáldozók I. csoportjának pénteken 3-4. óráig, a II. csoportba járóknak 4-5 óráig van a felkészítő.
5. A bérmálkozásra készülő diákoknak péntek este 19 órakor felkészítő (IX-XII. osztály részére)
6. Pénteken meglátogatjuk betegeinket. Keresztelői felkészítőt du. 6 órakor tartunk.
7. Szombaton ministránsképző de. 10 órakor.
8. Figyelmükbe ajánljuk a katolikus sajtót.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése