2019. 09. 23.

Középiskolás ifjak és tanáraik figyelmébe!

Az Ifjúsági Lelkészség (FIF) arra kért, hogy minél szélesebb területen terjesszük, továbbítsuk a hírt, főleg osztályfőnököknek, iskola igazgatóknak.
Talán tudnak arról, hogy  Kolozsváron és Sepsiszentgyörgyön tart előadást a világ egyik leghíresebb motivációs trénere.
Magyar állami támogatással érkezik most már Erdélybe Nick Vujicic szerb prédikátor-tréner, aki október 23-án este Kolozsváron, 24-én délelőtt 11-től Sepsiszentgyörgyön tart előadást. 
A sepsiszentgyörgyi előadásra kimondottan fiatalokat várnak!
Nick Vujicic témái a hit és a remény, valamint a feltétel nélküli szeretet. Vujicic az úgynevezett tetra-amelia szindrómában szenved, vagyis karok és lábak nélkül jött világra. Bal lába helyén csupán két lábujj van, amelyek segítségével ma már tud boldogulni a mindennapokban. Súlyos fogyatékosságától eltekintve életképes, sőt az életről úgy beszél, mint akinek minden adva van, hogy boldog lehessen.
Életének célja és értelme, hogy beszéljen embertársainak Isten szeretetéről, és megerősítse őket abban, hogy valósítsák meg álmaikat.
A sepsiszentgyörgyi eseményre a jelképes belépő díj diákoknak 7, míg felnőtteknek 15 RON. A befolyt összegeket jótékonysági célra ajánlják a szervezők. A mozgássérült személyek ingyen vehetnek részt a rendezvényen.
Jelentkezni csoportosan, a kísérő/ osztályfőnök vezetésével az ike@ike.ro e-mail címen, szeptember 27-ig (péntek), kérjük elküldeni a kísérő nevét és elérhetőségét, valamint a csoport névsorát.
Bővebb információk a fenti e-mail címen illetve a facebook eseménynél találhatóak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése