2020. 11. 21.

Hirdetés: 2020. november 22.

1. Krisztus király vasárnapja. A Jézus Szíve Családok szentségimádási órát tartanak a ¼1 órás szentmise után.

2. Értesítjük a híveket, hogy hétfőn, november 23-án reggel 8 órától lehet előjegyeztetni a 2021. évi szentmise szándékokat a plébánia irodájában.

3. Kedden délután 5 órakor az elsőáldozásra készülő III. osztályos gyerekek szüleivel értekezletet tartunk a Millenniumi templomban.

4. Figyelmükbe ajánljuk: Jöjj, világosság! – címmel megjelent Adventi gondolatok kispapoktól 38 oldalas kiadványt. Valamint a Krisztus világa novemberi számát és a Vasárnapot. E kiadványok árusítása elsősorban nem kereskedelmi célzatú, hanem minden esetben a hitélet előmozdítását, az imádságban való elmélyülést szolgálja. A közösség egy-egy tagja vagy vezetője komoly szellemi befektetést és munkát végzett megjelentetésében. Fanyalgás helyett hála és köszönet nekik érte.” (Adoremus 2020.11.20.) Jöjj, világosság! – ára 4 lej. Megjelent és kapható a 2021-es Katolikus Falinaptár két változatban.

5. Hétköznap este 6 órakor a Szent Kereszt  templomban is beapcsolódhatnak a szentmisébe.

6. November minden napján teljes búcsú nyerhető a halottakért.

7. November 29-én, Advent I. vasárnapja, a karácsonyi készület kezdete.

8. Advent I. vasárnapján szerény körülmények között, mégis megtartjuk a XIX. Csángó Napot. A Millenniumi templomban 11 órakor szentmise: „A moldvai csángókért szól a harang”. Énekel Fazakas Timár Karina.

 


 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése